A Ferrari cáfolja Pat Fry menesztését

A Ferrari Forma-1-es alakulata nemrég cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint menesztette technikai igazgatóját, Pat Fry-t.


A Ferrari Forma-1-es alakulata nemrég cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint menesztette technikai igazgatóját, Pat Fry-t.

A Sky Sports értesülései szerint a szakember lehet a következő áldozata a maranellói gárda jelentős átszervezéseinek, noha menesztését a Ferrari csapata hétfőn, valamint kedden is megcáfolta.

Ismert, a Ferrari áprilisban menesztette korábbi csapatfőnökét, Stefano Domenicalit, kinek helyét Marco Mattiacci vette át. Ezt követően arról kezdtek el találgatni a nemzetközi sajtóban, az olasz alakulat motorrészlegének vezetője, Luca Marmorini is távozni kényszerül, a Ferrari szóvivője azonban ezt nem akarta megerősíteni.

„Nem kommentálom ezeket az értesüléseket. Számos területet újraszervezünk csapaton belül, amikor pedig készen állunk a bejelentésre, meg is tesszük azt” – zárta rövidre.

A Fry távozásáról szóló értesüléseket hétfőn este a Sky Sportsnak közvetlenül cáfolta a csapat szóvivője, majd kedden a Ferrari hivatalos Twitter-oldalán is csak pletykának nevezték a neves szakemberrel kapcsolatos híreket.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!