Friss hírek

A Ferrari elnöke „nagyon dühös” a versenyzőkre

„Nagyon dühös” a múlt vasárnapi Brazil Nagydíjon történtek miatt a Ferrari elnöke, John Elkann.

Az olasz istálló versenyzői a dobogós helyekért harcolhattak Interlagosban, végül azonban egyikük sem ért célba, miután összeütköztek a futam hajrájában.

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto a futam után úgy nyilatkozott, Maranellóban ülnek majd le beszélni a versenyzőkkel, hogy tisztázzák a történteket.

A minap pedig megszólalt az incidenssel kapcsolatban John Elkann, a maranellóiak elnöke is, aki nem rejtette véka alá véleményét.

„Nagyon dühös vagyok a vasárnapi verseny miatt. A versenyzőknek nem szabad elfelejteniük – legyenek bármennyire is jók –, hogy ők a Ferrari pilótái, és hogy a csapatszellem az, ami számít, meg persze az, hogy a Ferrari győzzön” – fogalmazott határozottan Elkann.

A szakember egyébként „pozitív évként” értékeli az ideit, habár a Ferrari újfent alulmaradt a Mercedesszel szemben a vb-címért folytatott küzdelemben. Példaként azt a 9 rajtelsőséget hozta, amit versenyzőik szereztek az eddig eltelt 20 versenyhétvégén.

„A pole-ok tekintetében kivételesen jó idényünk volt, de sajnos nem sikerült a rajtelsőségek mindegyikét győzelemre váltanunk” – magyarázta az elnök.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!