A Ferrari felvette a kapcsolatot Brawnnal?

Sajtóhírek szerint kapcsolatba lépett Ross Brawnnal a Ferrari Forma-1-es csapata – a szakember még a Schumacher-érában vitte sikerre a patinás olasz istállót.


Sajtóhírek szerint kapcsolatba lépett Ross Brawnnal a Ferrari Forma-1-es csapata – a szakember még a Schumacher-érában vitte sikerre a patinás olasz istállót.

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne a múlt héten Maranellóban tartózkodott, ahol állítólag arról egyeztetett a csapat tagjaival, hogy miképp lehetne újra sikerre vinni a csapatot.

A maranellói gárda nagy reményekkel vágott neki az idei szezonnak, nyernie azonban mindezidáig még nem sikerült, és most már nemcsak a Mercedes, de a Red Bull is komoly ellenfélt jelent számukra.

A Motorsport.com című internetes szaklap arról számolt be, Marchionne az elmúlt hetet a Ferrari Maranellói központjában töltötte, ahol a karosszériáért és az aerodinamikáért felelős részlegek vezetőivel értekezett.

Az olasz sajtóban mindeközben arról szólnak a hírek, hogy a Ferrari kapcsolatban áll Ross Brawnnal – írja a Speed Week.

A neves szakember a Michael Schumacher-érában 5 világbajnoki címet szerzett a Ferrarinak, a német legendával pedig korábban már a Benettonnál is sikert sikerre halmozott, ott 2 bajnoki elsőségig jutott, ráadásul 2009-ben saját csapatával nyerte meg a trófeát.

A 61 éves Brawn mindazonáltal június végén még úgy fogalmazott, jól telnek nyugdíjas évei.

„Azt gondolom, az ilyen ügyekben az ember soha ne mondja, hogy soha” – mondta a szakember a brit Sky televíziónak.

„De boldog vagyok a jelenlegi életemmel. A természetemből adódóan olyan vagyok, hogyha nekifogok valaminek, akkor annak szentelem magam a nap 24 órájában, a 7 minden napján. És nem vagyok biztos abban, hogy szeretném ismét munkára fogni magam.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!