A Ferrari "fenomenális" dolgokat vár Räikkönentől - F1VILÁG.HU

A Ferrari “fenomenális” dolgokat vár Räikkönentől

HIRDETÉS

Fenomenális teljesítményt vár 2016-ban Kimi Räikkönentől a Ferrari elnöke, Sergio Marchionne.


Fenomenális teljesítményt vár 2016-ban Kimi Räikkönentől a Ferrari elnöke, Sergio Marchionne.

Bár a 2007-es év legjobbja idén jóval gyengébb teljesítményt nyújtott csapattársánál, Sebastian Vettelnél, a Ferrari úgy döntött, 2016 végéig meghosszabbítja szerződését.

Sergio Marchionne szerint minden okuk megvan arra, hogy optimistán várják az új szezont – a Ferrari elnöke azt mondja, meggyőződése, hogy Räikkönen remekelni fog 2016-ban.

„Óriási változáson ment keresztül Kimi az idei szezonban” – mondta a szakember.

„Az év második fele sokkal jobb volt az elsőnél. Olyan volt, mint egy film, aminek a második fele jobb, mint az első. Az elmúlt három-négy napban beszéltem néhány kollégámmal, és mindannyian egy más Kimit látunk most.”

„Az, hogy van egy kisgyermeke, szintén jól tükrözi az életében bekövetkezett változásokat – még fotót is mutatott róla, mert büszke apuka.”

„Sokkal nyugodtabb, ami szerintem nagy segítség lesz 2016-ban. Azt gondolom, elképesztően elkötelezett lesz majd. Nagyon örülök, hogy tagja a csapatunknak. Van két versenyzőnk, akik nagyon versenyképesek.”

„Sebastian fenomenális volt az első évében itt, és arra számítok, hogy Kimi felnő a feladathoz, és fenomenális idénye lesz 2016-ban.”

„Szerintem meg tudja csinálni, jó gyerek!”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!