A Ferrari-főnök figyelmeztet, harcolni fog Toto Wolff-fal, „mint a pokol!” - F1VILÁG.HU

A Ferrari-főnök figyelmeztet, harcolni fog Toto Wolff-fal, „mint a pokol!”

HIRDETÉS
A Ferrari csapatfőnökeként is jó viszonyra törekszik majd a többi Forma-1-es istálló vezetőivel Fred Vasseur, a szakember azonban figyelmeztet: a pályán úgy fog harcolni ellenük, „mint a pokol!”
Carlos Sainz, George Russell, Ferrari Mercedes

Vasseur az Alfa Romeo csapatától érkezett a Ferrarihoz, ahol Mattia Binotto helyét vette át. A szakember gőzerővel vetette bele magát a munkába, csapata pedig természetesen eltökélten várja az új F1-es idényt. A Red Bull-lal szemben elszenvedett vereség után idén újra a világbajnoki címért szeretnének harcolni, Vasseur pedig azt mondja, nem fog megijedni attól, hogy csapata érdekében konfrontálódjon a riválisokkal – noha természetesen jó viszonyra törekszik majd.

Arra a kérdésre, hogy felkészült-e arra, hogy „nekimenjen” a Mercedest irányító Toto Wolffnak annak érdekében, hogy a Ferrari előnybe kerüljön, a francia szakember így felelt: „Tudom, hogy harcolni fogunk a pályán, a versenybírók szobájában, az FIA-n belül, és harcolni fogunk a Concorde Egyezményért is – ilyen az élet. De végsősoron a globális szituációt tekintve előnyös, ha megfelelő együttműködés van a csapatok között.”

„Ha a csapatok, illetve az F1 közös érdeke az, hogy diskurzus legyen, és megállapodásra jussunk, óriási előny az, ha jó a viszony. De szintén jó a kapcsolatom más kollégákkal is. Az ilyen mindig jó. Az viszont biztos, hogy úgy fogok harcolni Totóval a pályán, mint a pokol!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Ferrari-főnök figyelmeztet, harcolni fog Toto Wolff-fal, „mint a pokol!”
Norris magabiztos: Ezt meg tudjuk nyerni!
Norris a pole-ban, Perez autót tört a Magyar Nagydíj időmérőjén!
Licitálj a Verstappen által dedikált versenyfelszerelésre! 
McLaren-uralom az időmérő előtt a Hungaroringen!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!