Friss hírek

A Ferrari-főnök még hisz a vb-címben

A Ferrari ügyvezetője, Louis Camilleri a kiábrándító idénykezdet ellenére még bízik abban, a patinás olasz istálló 2019-ben megnyerheti a Forma-1-es világbajnoki címet.

Az olaszok a remekül sikerült előszezon után magabiztosan várták az új idényt, autójuk ugyanis a barcelonai teszteken igazán versenyképesnek mutatkozott.

A győzelem viszont mégsem jött össze a Ferrarinak a szezon első versenyein, mi több, a Mercedes sorozatban négy kettős győzelmet szerzett, így a maranellóiak már most komoly hátrányban vannak az összetett pontversenyben.

A 74 pontos lemaradás ellenére a Ferrari vezérkara még bízik abban, fordítani tudnak helyzetükön. Louis Camilleri, a Scuderia ügyvezetője elismerte, eddig „várakozásaikon alul teljesítettek”, de továbbra is „bizakodó”.

„Megvan minden szükséges összetevő és forrás ahhoz, hogy esélyesek legyünk a világbajnokság megnyerésére” – mondta a szakember.

„Van két nagyszerű versenyzőnk, és egy nagyszerű csapatfőnökünk. Egységesek, eltökéltek és tehetségesek vagyunk, egy olyan csapat, mely a maximumot fogja nyújtani azért, hogy végre elérjük céljainkat.”

A Ferrari gőzerővel dolgozik idei autójának fejlesztésén: a hétvégi Spanyol Nagydíjon az aerodinamikai újítások mellett egy új motort is bevet majd, mely az eredeti tervek szerint csak Kanadában debütált volna.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!