Költségplafon-ügy

A Ferrari gyors, Perez mégis optimistán várja a folytatást

Csak a 9. helyen zárta a Forma-1-es Magyar Nagydíj nyitónapját a Red Bull versenyzője, Sergio Perez, a mexikói azonban ennek ellenére igazán optimistán várja a folytatást. Arra számít, az eső is a kezükre játszik majd a Hungaroringen.

Az elmúlt időszakban egyértelművé vált, Perez egyre nehezebben boldogul a Red Bull idei autójával a csapat fejlesztési irányvonala miatt – ezen próbáltak meg javítani a 37. Magyar Nagydíj pénteki szabadedzésein, a rutinos versenyző pedig úgy érzi, sikerült is előrelépéseket tenniük.

„Ez a nap arról szólt, hogy nagyon eltérő dolgokat próbáltunk ki, hogy kényelmesebben érezzem magam az autóban” – mondta a mexikói versenyző. „Azt gondolom, remek elképzeléseink vannak, szóval remélhetőleg képesek leszünk megmutatni szombaton azt, amit ma megtanultunk, és ezt sikerül átültetni a hosszú etapos, és az időmérős tempóba is.”

Hirdetés
 

Perez azt mondja, bár a Ferrari egyértelmű előnyben van, magabiztosan várja a folytatást – a szombati időmérőre ráadásul esőt jósolnak, ami szintén izgalmas adalék lehet a Red Bull és a Ferrari küzdelmében.

„Meglehetősen optimista vagyok, de való igaz, a Ferrari nagyon erősnek tűnt ma. Határozottan nagyon-nagyon gyorsak. Remélhetőleg szombaton egy kis esővel a dolgok jobban összekuszálódhatnak. Szépen megkeverheti a kártyákat, úgyhogy várom már.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Ferrari gyors, Perez mégis optimistán várja a folytatást
Williams: Schumacher „határozottan” szerepel a listánkon!
Ma kiderülhet, szabályt szegett-e a Red Bull
Számoljunk: Így lehet Verstappen világbajnok hétvégén!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!