A Ferrari helyett a Dallarához szerződik Aldo Costa - F1VILÁG.HU

A Ferrari helyett a Dallarához szerződik Aldo Costa

HIRDETÉS
Néhány hónapja még arról szóltak a hírek, a Ferrari kőkeményen dolgozik azon, hogy visszacsábítsa Aldo Costát a Mercedestől, a német istálló azonban pénteken bejelentette: a neves szakember 2020-tól már a Dallarával közösen dolgozik.
Trofeo Bandini & Minardi Day - Steve Etherington, Aldo Costa, Mercedes, W04, Imola

Costa 2011-ben távozott a Ferraritól, az elmúlt 5 esztendőben pedig a Mercedes főtervezőjeként tevékenykedett, tavaly azonban bejelentették, távozik posztjáról, és tanácsadóként segíti tovább az istálló munkáját, több időt szeretne ugyanis tölteni családjával.

A német sajtóban nyáron terjedt el a hír: Aldo Costa a Ferrarival térhet vissza az F1-be, a Mercedes azonban nemrég bejelentette, a szakember a Dallaránál folytatja.

A német istálló pénteken adott ki közleményt a Dallarával közösen, ebből kiderül, Costa a világ vezető versenyautó-gyártójának technikai igazgatója lesz 2020-tól.

A szakember szeptember végéig folytatja tevékenységét a Mercedesnél.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!