A Ferrari jelentős pénzösszeget adományoz az árvíz sújtotta régiónak - F1VILÁG.HU

A Ferrari jelentős pénzösszeget adományoz az árvíz sújtotta régiónak

HIRDETÉS
1 millió euróval támogatja az árvíz sújtotta Emilia-Romagna régiót a Ferrari – jelentette be az olasz gyártó csütörtök délután.
Ferrari logo Red Bull logo

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a természeti csapás miatt törölni kellett a hétvégére tervezett Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíjat, az imolai versenyt pedig minden bizonnyal nem is fogják tudni pótolni 2023-ban.

A heves esőzések okozta árvizekben mostanáig legalább nyolcan életüket veszítették, és többezren kényszerültek arra, hogy elhagyják otthonaikat. Emilia-Romagna régió hatóságai és segélyszervezetei fáradhatatanul dolgoznak azon, hogy biztonságba helyezzék a lakosságot, a Ferrari pedig nemrég megerősítette, jelentős pénzösszeggel próbál segíteni a térségnek.

„A nehéz időkben a Ferrari mindig kiállt közössége mellett” – fogalmazott a maranellói gyártó vezérigazgatója, Benedetto Vigna. „Szerettük volna konkrét és azonnali segítséget nyújtani Emilia-Romagna lakossága számára, melyet egy rendkívül komoly természeti katasztrófa tesz próbára.”

A Ferrari egészen pontosan 1 millió eurót, azaz mai árfolyamon mintegy 370 millió forintnak megfelelő összeget adományoz a régiónak. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!