Friss hírek

A Ferrari már télen megkereste Sainzot

Már a télen kapcsolatban áll a Ferrari Forma-1-es csapatával Carlos Sainz. A spanyol pilóta 2021-ben Sebastian Vettel helyét veheti át az istállónál.

A Ferrari múlt héten jelentette be, az idei év végén nem hosszabbítja meg Vettel lejáró szerződését, pár nappal később pedig az is kiderült, a német helyét Carlos Sainz veszi át.

A fiatal spanyol most a Forma-1 hivatalos weboldalának adott interjújában elárulta, jó ideje kapcsolatban állt már a Ferrarival, a csapat ugyanis először „a 2019-es és a 2020-as szezon közötti télen” kereste meg őt először.

Sainz 2021-ben Charles Leclerc csapattársa lesz, akivel remekül kijön.

„Elég sok időt töltöttem Charles-lal a versenyzői parádékon. Egyike azon srácoknak, akikkel egy kicsit talán több kapcsolatom van. Egyike azoknak, akikhez oda szoktam menni a versenyek előtt beszélgetni egy kicsit” – magyarázta a jelenleg még a McLaren alkalmazásában álló pilóta.

„És ő szokott lenni az egyik ellenfél, akit meg szoktam próbálni megelőzni a rajtoknál, hiszen általában pár hellyel előrébb van. Szoktam beszélgetni vele a versenyekről, a stratégiákról és az autókról, illetve az előző napi időmérőről. Jó a kapcsolatom Charles-lal.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

A Ferrari már télen megkereste Sainzot
Mi történt volna, ha Hamilton sem áll fel a rajtrácsra az újraindításnál?
Alonso: Tanítottam pár új ívet Hamiltonnak!
Vettel: Nagyszerű volt újra az élen harcolni!
Hamilton rosszul lett a dobogón, a koronavírus utóhatásaival küzd

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!