Friss hírek

A Ferrari szeretne mosolyt csalni az olasz emberek arcára

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto azt reméli, a hétvégi Ausztrál Nagydíjon sikerült „mosolyt csalniuk” az olasz emberek arcára, akik jelenleg a koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzettel kénytelenek megküzdeni.

Az elmúlt napokban határozott lépésre szánta rá magát az olasz kormány, mintegy 16 millió ember került ugyanis karanténba azzal, hogy számos régiót vesztegzár alá vontak a hatóságok.

A kormányzati döntés a Ferrari melbourne-i szereplésével kapcsolatban is aggodalmat okozott, az olasz istálló autói azonban már megérkeztek Melbourne-be, és várhatóan a csapat minden egyes tagja időben landol majd Ausztráliában.

„A hosszú, autóépítéssel és fejlesztéssel telt tél után ideje annak, hogy kiderüljön a teljesítményünk, és az, hogy mennyire hatékonyak azok a fejlesztések, amiket az elmúlt pár hónapban bevezettünk” – mondta Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke.

„Tudjuk, hogy az ellenfelek erősek, de azzal is tisztában vagyunk, hogy egy hosszú idény veszi most kezdetét, ahol a fejlesztések üteme, a megbízhatóság, és a működési hatékonyságunk kulcsfontosságú lesz.”

„Csapatként állunk szembe ezekkel a kihívásokkal, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fejlődést kell elérnünk, és büszkék vagyunk a rajongók támogatására világszerte.”

„Nehéz időszak ez Olaszország és a teljes világ számára, és egy globális sportág résztvevőjeként kötelességünk megpróbálni mosolyt csalni az emberek arcára, akik ugyanolyan várakozással készülnek megnézni a szezon első versenyét, mint mi magunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Ajánlott híreink
A Ferrari szeretne mosolyt csalni az olasz emberek arcára
Verstappen nem kap tanácsokat apósjelöltjétől, Nelson Piquet-től
Alonso: Az F1-es kihagyás előtt azt éreztem, kifutok az időből
Vettel szerint is túl drága hobbi lett az autóversenyzés
Ajánlott híreink

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!