A Ferrari szeretne mosolyt csalni az olasz emberek arcára - F1VILÁG.HU

A Ferrari szeretne mosolyt csalni az olasz emberek arcára

HIRDETÉS
A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto azt reméli, a hétvégi Ausztrál Nagydíjon sikerült „mosolyt csalniuk” az olasz emberek arcára, akik jelenleg a koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzettel kénytelenek megküzdeni.
TEST T1 BARCELLONA - GIOVEDì 20/02/20 Charles Leclerc Mattia Binotto Ferrari

Az elmúlt napokban határozott lépésre szánta rá magát az olasz kormány, mintegy 16 millió ember került ugyanis karanténba azzal, hogy számos régiót vesztegzár alá vontak a hatóságok.

A kormányzati döntés a Ferrari melbourne-i szereplésével kapcsolatban is aggodalmat okozott, az olasz istálló autói azonban már megérkeztek Melbourne-be, és várhatóan a csapat minden egyes tagja időben landol majd Ausztráliában.

„A hosszú, autóépítéssel és fejlesztéssel telt tél után ideje annak, hogy kiderüljön a teljesítményünk, és az, hogy mennyire hatékonyak azok a fejlesztések, amiket az elmúlt pár hónapban bevezettünk” – mondta Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke.

„Tudjuk, hogy az ellenfelek erősek, de azzal is tisztában vagyunk, hogy egy hosszú idény veszi most kezdetét, ahol a fejlesztések üteme, a megbízhatóság, és a működési hatékonyságunk kulcsfontosságú lesz.”

„Csapatként állunk szembe ezekkel a kihívásokkal, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fejlődést kell elérnünk, és büszkék vagyunk a rajongók támogatására világszerte.”

„Nehéz időszak ez Olaszország és a teljes világ számára, és egy globális sportág résztvevőjeként kötelességünk megpróbálni mosolyt csalni az emberek arcára, akik ugyanolyan várakozással készülnek megnézni a szezon első versenyét, mint mi magunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!