A Ferrari vezérigazgatója elégedetlen az F1-es csapat idei eredményével - F1VILÁG.HU

A Ferrari vezérigazgatója elégedetlen az F1-es csapat idei eredményével

HIRDETÉS
Benedetto Vigna nincs kibékülve a Ferrari Forma-1-ben nyújtott teljesítményével, miután az istálló a második helyen végzett a 2022-es világbajnokságon.
3 - GP GIAPPONE F1/2022 - SABATO 08/10/2022  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Carlos Sainz, Charles Leclerc

Elégedetlenségét fejezte ki a Ferrari vezérigazgatója, Benedetto Vigna a csapat idei Forma-1-es teljesítménye kapcsán. Az olasz istálló a mezőny legerősebbjeként kezdte a 2022-es F1-es szezont, Charles Leclerc az első néhány futamot követően több, mint 40 pontos előnyt élvezett az egyéni tabellán, ám a különböző hibák, valamint a fejlesztési verseny alakulása miatt végül csúnyán lemaradt a Red Bulltól, és mindkét világbajnokságon a második helyen végzett.

Benedetto számára az év végi eredmény kevés, a csapat által mutatott fejlődést viszont pozitívumként értékelte.

“Az utolsó negyed után elmondtam, elégedetlen vagyok a második helyezéssel, mivel a második helyezett az első vesztes. Fejlődtünk, aminek örülök, a helyezéssel azonban nem vagyok elégedett. Szerintem a csapat képes a további fejlődésre” – magyarázta az 53 éves vezérigazgató.

A Ferrari idei teljesítménye jó ideje beszédtéma a sajtóban, különösen az olaszoknál. Pénteken egészen konkrét hír kapott szárnyra a téma kapcsán, amikor a Corriere della Sera arról írt, Mattia Binotto csapatvezető önként mond le a posztjáról. A hivatalos bejelentést péntekre jósolták, ám azóta erről semmi új hír nem látott napvilágot.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!