Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

A Ferrarinál egyelőre nem téma Massa jövője

A Ferrari nem sietteti a döntést arról, hogy ki lesz Fernando Alonso csapattársa a jövő évben, árulta el Luca di Montezemolo elnök.


A Ferrari nem sietteti a döntést arról, hogy ki lesz Fernando Alonso csapattársa a jövő évben, árulta el Luca di Montezemolo elnök.

Miközben Alonso alig néhány ponttal maradt csak le a tavalyi évben a bajnoki címről, és idén harcban van a végső győzelemért, csapattársa, Felipe Massa az elmúlt szezonban igencsak gyengén szerepelt, idén pedig ugyan feltörekvőfélben van, mégis le van maradva a pontok tekintetében márkatársával szemben.

A brazil pilóta jelenleg is érvényben lévő szerződése az évad végén lejár a Ferrarival, di Montezemolo – aki egyébként mindig is támogatta Massát – elmondta, hogy csapata egyelőre még nem agyal azon, hogy ki lesz Alonso csapattársa a következő idényben.

„Hogy mi lesz a jövő? Egyelőre még nem tárgyalunk erről, semmi nem sürget” – mondta az elnök. „Bízom abban, hogy hamarosan olyan eredményeket szerez, ami mutatja valós teljesítményét. Fantasztikus rajtot produkált az elmúlt két versenyen és tudom, hogy sok van még benne.”

Di Montezemolo csak megismételni tudta Stefano Domenicali szavait, miszerint „Felipe tisztában van azzal, hogy teljes mértékben számíthat ránk és a bizalmunkat élvezi.”

A Ferrari a tavalyi évben sem siette el a döntést Massa ügyében, a brazil csak tavaly októberben lélegezhetett fel, ugyanis akkor jelentették be, hogy további egy évre meghosszabbítják a szerződését.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS