A Ferrarinál továbbra is bíznak Vettelben - F1VILÁG.HU

A Ferrarinál továbbra is bíznak Vettelben

HIRDETÉS
További „türelmet” kér a Ferrari Forma-1-es csapatának vezetője, Mattia Binotto az olasz istálló rajongóitól, elmondása szerint ugyanis autójuk még nem elég jó ahhoz, hogy minden versenyhelyszínen harcolni tudjon a Mercedesszel.
Sebastian Vettel races at the FIA Formula One World Championship 2019 in Spielberg, Austria on June 29, 2019 // Philip Platzer/Red Bull Content Pool // AP-1ZSYDWNA51W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Bár Ausztriában a Scuderia a győzelemért harcolhatott, Binotto arra számít, a hétvégi Brit Nagydíjnak otthont adó silverstone-i versenypálya nem fekszik majd annyira a Ferrari SF90-es modelljének.

A Ferrari csapatát sok kritika érte az elmúlt időszakban, mint ahogy a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt is, aki idén még képtelen volt versenyt nyerni.

„A Ferrari még nem nyert, ez így igaz. De ennek az is az oka, hogy elszalasztottunk bizonyos lehetőségeket” – mondta Mattia Binotto csapatfőnök.

„A számokat tekintve a Mercedes jelenleg jobb. De a különbség kisebb.”

A szakember azt mondja, a Ferrari azért nincs még a Mercedes szintjén, mert „a tavalyi év második felében területet veszítettek” a németekkel szemben.

„Még mindig ebből kell felállnunk, de fiatal csapat vagyunk a fejlesztéseket tekintve. Csak akkor lehet csúcsteljesítményt nyújtani, ha már megvan a kellő tapasztalat. De egy dolog biztos: megfelelő szakemberek dolgoznak a megfelelő pozíciókban.”

A Ferrari csapatfőnöke Sebastian Vettel mellett is kiáll, aki tudja, hogy össze kell tartaniuk.

„Kétségkívül nem könnyű számára sem, de jól érti a szerepét a csapat újjáépítésében. Nagyon fontos ő nekem. Tudja, hogy senki sem nyer egyedül, csak közösen jöhet össze. A jövő mindig fontosabb a múltnál, szóval lényeges az is, hogy érezze, bízunk benne. Márpedig bízunk!”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!