Friss hírek

A Ferrarinál tudják, nincs sok esélyük a 3. helyért harcolni

A Ferrari Forma-1-es csapatánál pontosan tudják, nem sok esélyük van arra, hogy beleszóljanak a konstruktőri 3. helyért folyó küzdelembe.

A patinás olasz istálló jelenleg a 6. helyet foglalja el az összetettben 103 ponttal – a csapat hátránya 31 pont a McLarennel és a Racing Pointtal, és 32 a harmadik helyezett Renault-val szemben.

Bár Charles Leclerc rendre képes erőn felül teljesíteni a Ferrari autójával, Sebastian Vettel nehezen boldogul az SF1000-essel, a csapatnak így igazán nehéz dolga van.

„Azt gondolom, hogy megpróbálni előrelépni a bajnokságban nagyszerű dolog, de ha megnézzük az imolai versenyt, látható, hogy nem szereztünk annyi pontot, és tovább nőtt a hátrányunk egy csapattal szemben” – mondta Binotto, utalva a Renault-ra, mely Daniel Ricciardo révén dobogós eredményt szerzett az Emilia Romagna Nagydíjon.

„A küzdelem nagyon szoros, de szerintem az autónk fejlődött. Szóval megpróbáljuk, de szerintem a mi célunk az, hogy valamely csapatra felzárkózzunk. De már csak négy futam van hátra, úgyhogy elég nehéz lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!