A Force India biztos az austini pontszerzésben - F1VILÁG.HU

A Force India biztos az austini pontszerzésben

HIRDETÉS

Magabiztosan, a pontszerzés reményében várja a hétvégi Amerikai Nagydíjat a Force India versenyzőpárosa.


Magabiztosan, a pontszerzés reményében várja a hétvégi Amerikai Nagydíjat a Force India versenyzőpárosa.

Nico Hülkenberg a csapat által kiadott hivatalos előzetesben elárulta, nagyon kedveli az austini versenypályát, mely véleménye szerint az új helyszínek közül a legjobbak között van.

„Emlékszem, amikor először vezettem Austinban, rögtön arra gondoltam, ez egy lenyűgöző pálya” – mondta a német.

„Nagyon élvezetes vezetni rajta, sok különböző kanyar megtalálható, az új generációs pályák közül pedig az egyik legjobb. Nagyon könnyű megtalálni a ritmust, az aszfalt pedig nagyon sima, aminek köszönhetően jó érzés vezetni rajta.”

Hülkenberg az elmúlt két évben pontot tudott szerezni Austinban, reményei szerint pedig ez idén a Force Indiával is összejön majd.

„Jó eredményeket értem itt el a múltban [2012-ben nyolcadik, tavaly hatodik lett – a szerk.], szóval izgatottan várom a hétvégét. Teljesen világos, hogy néhány előttünk álló csapat előrelépéseket tett nemrég, de tudjuk, hogy mi is jó teljesítményre vagyunk képesek. Szerintem a pontszerzés ismét reális célkitűzés, megpróbáljuk csökkenteni hátrányunkat a konstruktőri ötödik helyezetthez képest.”

A Force India másik versenyzője, Sergio Pérez remek formában van, így természetesen ő is abban bízik, értékes pontokkal gyarapíthatja számláját.

„Pozitív érzésekkel érkezem Austinba – a nyári szünet óta ugyanis minden versenyen pontot szereztem, sorozatban öt futamon” – mondta a mexikói.

„Úgy gondolom, sikerült maximalizálnunk a lehetőségeinket ezeken a versenyeken. Keményen küzdöttünk, kihasználtuk a lehetőségeinket és kiváló stratégiai döntéseket hoztunk, szóval remélhetőleg folytatni tudjuk az ilyen szereplést a következő néhány futamon is.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!