Friss hírek

A Force Indiának nem kell Magnussen

Nem tart igényt Kevin Magnussen szolgálataira a Force India alakulata – jelentette ki a gárda csapatfőnök-helyettese, Bob Fernley.


Nem tart igényt Kevin Magnussen szolgálataira a Force India alakulata – jelentette ki a gárda csapatfőnök-helyettese, Bob Fernley.

A McLaren Mercedest irányító Martin Whitmarsh nemrégiben arról számolt be, az indiai kiscsapattal is egyeztetéseket folytattak, hiszen szeretnék, ha ifjú tehetségeik, Kevin Magnussen és Stoffel Vandoorne jövőre bemutatkozhatnának a száguldó cirkuszban.

Hirdetés
 

Bár a Force India egyelőre még nem döntött jövő évi felállásáról, gyakorlatilag kizárta annak lehetőségét, hogy 2014-ben Magnussent ülteti egyik autójába.

„Persze nem hagyhatunk figyelmen kívül egy olyan versenyzőt, aki ilyen fantasztikus munkát végzett a WSR-ben, de Kevin nem a mi versenyzőnk” – mondta Bob Fernley helyettes csapatfőnök az AUTOSPORT-nak.

„Nagyszerű a kapcsolatunk a McLarennel, de bárki is érkezzen a csapathoz, hosszú távon számolunk vele, nem pedig felkészítünk valakit valamely csapatnak.”

Bár Fernley szerint Magnussen a jövő egyik nagy ígérete, véleménye szerint nem ő a megfelelő ember a Force India számára.

„Ami a tényeket illeti, Kevin a McLaren versenyzője, és egy nagyon jó pilóta, kétségtelen, hogy nagy ígéret. De nekünk oda kell figyelnünk arra, hogy mibe fektetünk időt és energiát, hiszen a következő szezon nagyon fontos lesz számunkra. Ő egy érdekes lehetőség, de kétségkívül nem számunkra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!