A Forma-1-es autóbemutatók időpontjai - F1VILÁG.HU

A Forma-1-es autóbemutatók időpontjai

HIRDETÉS
Alig 1 hónap múlva felébred téli álmából a Forma-1 – bár a színfalak mögött eddig is gőzerővel dolgoztak a királykategória csapata, február közepén már mi is megcsodálhatjuk a kemény munka gyümölcseit.
26.01.2004 Maranello, Italy,
Season 2004 Car Launch of Scuderia Ferrari Marlboro, the car, Ferrari present the new Ferrari F2004 at the Vecchia Meccanica building, Ferrari factory, Italien, Präsentation - www.xpb.cc, EMail: info@xpb.cc - copy of publication required for printed pictures.

A téli tesztek előtt ugyanis szépen sorban lehull majd a lepel az F1-es betontorpedókról – mivel a technikai szabályok az idei évre nem sokat változtak, a 2020-as modellek a tavalyi versenygépek továbbfejlesztései lesznek.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesznek újítások, vagy komolyabb átalakítások: a Ferrari például teljesen áttervezi V6-os erőforrását, hiába dominált tavaly az egyenesekben, fontos ugyanis számukra, hogy még többet ki tudjanak hozni a motorból.

Az eddigi információk alapján egyébként a csapatok közül az olaszok rántják le először a leplet 2020-as autójukról: a Ferrari február 11-én tartja bemutatóját Maranellóban, február 12-én pedig már a Renault versenygépéről is lehull a lepel.

Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett a csapattól, úgy tudni, a Red Bull is február 12-én mutatja be idei autóját a nagyközönségnek, egy nappal a McLaren előtt.

A világbajnoki címvédő Mercedes február 14-én prezentálja az első fotókat a W11-esről, melyet még aznap pályára is visznek Silverstone-ban. Ugyanezen a napon Salzburgban tart autóbemutatót az Alpha Tauri – korábban Toro Rosso – csapata is.

A 2020-as autóbemutatók listája:

Ferrari: február 11.
Renault: február 12.
Red Bull: február 12. (nem hivatalos)
McLaren: Február 13.
Mercedes: február 14.
AlphaTauri: február 14.
Racing Point: február 17.

Az autóbemutatókról minden fontos részletet megtudhatsz IDE KATTINTVA!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!