A Forma-1-es autóbemutatók időpontjai

26.01.2004 Maranello, Italy, Season 2004 Car Launch of Scuderia Ferrari Marlboro, the car, Ferrari present the new Ferrari F2004 at the Vecchia Meccanica building, Ferrari factory, Italien, Präsentation - www.xpb.cc, EMail: info@xpb.cc - copy of publication required for printed pictures.
Fotó: Scuderia Ferrari
Alig 1 hónap múlva felébred téli álmából a Forma-1 – bár a színfalak mögött eddig is gőzerővel dolgoztak a királykategória csapata, február közepén már mi is megcsodálhatjuk a kemény munka gyümölcseit.

A téli tesztek előtt ugyanis szépen sorban lehull majd a lepel az F1-es betontorpedókról – mivel a technikai szabályok az idei évre nem sokat változtak, a 2020-as modellek a tavalyi versenygépek továbbfejlesztései lesznek.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesznek újítások, vagy komolyabb átalakítások: a Ferrari például teljesen áttervezi V6-os erőforrását, hiába dominált tavaly az egyenesekben, fontos ugyanis számukra, hogy még többet ki tudjanak hozni a motorból.

Az eddigi információk alapján egyébként a csapatok közül az olaszok rántják le először a leplet 2020-as autójukról: a Ferrari február 11-én tartja bemutatóját Maranellóban, február 12-én pedig már a Renault versenygépéről is lehull a lepel.

Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett a csapattól, úgy tudni, a Red Bull is február 12-én mutatja be idei autóját a nagyközönségnek, egy nappal a McLaren előtt.

A világbajnoki címvédő Mercedes február 14-én prezentálja az első fotókat a W11-esről, melyet még aznap pályára is visznek Silverstone-ban. Ugyanezen a napon Salzburgban tart autóbemutatót az Alpha Tauri – korábban Toro Rosso – csapata is.

A 2020-as autóbemutatók listája:

Ferrari: február 11.
Renault: február 12.
Red Bull: február 12. (nem hivatalos)
McLaren: Február 13.
Mercedes: február 14.
AlphaTauri: február 14.
Racing Point: február 17.

Az autóbemutatókról minden fontos részletet megtudhatsz IDE KATTINTVA!

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!