A győztes Hamilton csalódott, hogy nem tudott olyan jól teljesíteni - F1VILÁG.HU

A győztes Hamilton csalódott, hogy nem tudott olyan jól teljesíteni

HIRDETÉS
Fotó: Pirelli

Habár megnyerte az Azeri Nagydíjat, Lewis Hamilton elárulta, nem teljesen elégedett, hiszen pontosan tudja, nem teljesített olyan jól ezen a hétvégén, mint szeretett volna.

A brit versenyző meglepetésre nyerni tudott a drámai bakui versenyen, a leintés után viszont azt mondta, sajnálja csapattársát, Valtteri Bottast, aki megérdemelte volna az elsőséget, ám egy váratlan defekt miatt végül kiesett.

Hamilton kifejtette, rengeteg munka vár rá a folytatásban, mert jelenleg nem tud olyan jól teljesíteni a Mercedesszel, mint szeretne.

„A Ferrarik egész hétvégén gyorsabbak voltak nálunk, Valtteri pedig kivételes munkát végzett. A biztonsági autós fázis után megérdemelte volna a győzelem – megtett mindent, amit meg kellett” – mondta a címvédő.

„De gondolkodtam magamban, hogy megpróbálom elkapni őt, de ez egy remek kettős győzelem lehet a csapatnak. És aztán változtak a dolgok, az élre kerültem, szóval vegyesek voltak az érzelmeim.”

„Először is hálás voltam a lehetőségért, hogy megnyerhettem a futamot, másfelől viszont az az érzés volt bennem, hogy nem úgy vezettem, ahogy általában, és ez egy kicsit fáj. Küszködtem ezen a hétvégén.”
„Van tehát tennivalóm, de pozitív érzésekkel távozhatok, és remélhetőleg ezt felhasználhatom majd a következő versenyen.”

„Kemény idény lesz ez. A mai verseny újabb példa volt erre. Kijöttem az utolsó kanyarból, és nem hittem el, hogy ebben a pozícióban vagyok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!