Toszkán Nagydíj

A Haas főnöke is egyeztetett már Hülkenberggel

Nico Hülkenberg, Racing Point
Fotó: Racing Point
A Haas Forma-1-es csapatát irányító Günther Steiner megerősítette, pár alkalommal már beszélt a száguldó cirkuszba való visszatérésen dolgozó Nico Hülkenberggel, egyelőre azonban még korai a 2021-es évről beszélni.

Hülkenberg a tavalyi szezont követően távozott a Forma-1-ből, a Racing Point csapatának köszönhetően azonban Sergio Perez helyetteseként idén két futamon rajthoz állhatott.

A német pilóta célja, hogy újra állandó tagja legyen az F1-es mezőnynek, nemrég pedig elárulta, két csapattal is egyeztet a jövőről.

Az egyik vélhetően az Alfa Romeo, melynek csapatfőnöke, Fred Vasseur annak idején Hülkenberg főnöke is volt az alsóbb kategóriákban.

Nemrég pedig a Haas csapatát irányító Günther Steiner is megerősítette, egyeztetett a rutinos pilótával.

„A versenyző kérdése másodlagos jelenleg. Először foglalkozzunk a Concorde Egyezménnyel” – mondta a szakember.

„Beszéltem Nicóval pár alkalommal, és jól kijövünk egymással. De jelenleg nem teljesítünk túl jól, szóval az ő szemszögéből is nézni kell a dolgokat. Hinne-e benne, passzolna-e számára?”

„Mert ő egy nagyon jó versenyző. És egy bizonyos szinten az ember nem akar egy olyan csapatnál versenyezni, amely még a középmezőnyben sem tud szerepelni…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS