Toszkán Nagydíj

A Haas megnevezte az esélyes versenyzőket 2020-ra

Fotó: Haas
Günther Steiner, Romain Grosjean, Haas
Günther Steiner, a Haas istálló csapatfőnöke megnevezte azokat a versenyzőket, akik közül kikerül majd Kevin Magnussen csapattársa a 2020-as F1-es szezonra.

Elkezdődött a mozgolódás a versenyzői piacon: a Mercedes csütörtökön Spában bejelentette, hogy megtartja Valtteri Bottast a 2020-as szezonra is, majd nem sokkal később a Renault is hivatalossá tette, hogy Esteban Ocont leszerződtették, így jövőre ő lesz Daniel Ricciardo csapattársa. 

Nico Hülkenberg tehát távozik az istállótól, így kérdés, hogy rá mi vár a jövőben: a hírek szerint a német versenyző a Haashoz szerződhet – a csapatfőnök, Günther Steiner megerősítette, hogy érdeklődnek iránta. 

A listájukon szerepelt még Esteban Ocon, azonban mivel ő a Renault-hoz szerződik, Kevin Magnussen csapattársa valószínűleg Hülkenberg és az istálló jelenlegi versenyzője, Romain Grosjean közül fog kikerülni. 

A kérdésre, Hülkenberg esélyes-e a Haas versenyzői ülésére, Steiner egyértelmű választ adott: 

„Nincs sok versenyző, de mindig az volt az álmunk, hogy tapasztalt pilótánk legyen, szóval határozottan érdeklődünk iránta. Ahogy Ocon és Romain iránt is. Szóval el kell döntenünk, hogy kivel megyünk tovább” – mondta.

„Ők hárman tapasztaltak. Más nincs, akinek tapasztalata van, és elérhető a piacon” – mondta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS