A Haas nem akarja megdorgálni Grosjeant

Esze ágában sincs megdorgálni Romain Grosjeant a Haas csapatfőnökének, Günther Steinernek.


Esze ágában sincs megdorgálni Romain Grosjeant a Haas csapatfőnökének, Günther Steinernek.

Grosjean a múlt hétvégi Szingapúri Nagydíjon folyamatosan panaszkodott versenyautójára, azt mondta róla, életében nem vezetett még ilyen rossz versenygépet.

A franciát sorozatos problémák hátráltatták, fékhiba miatt pedig végül nem is tudott elrajtolni a vasárnapi versenyen.

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke elárulta, nem akarja megmondani versenyzőjének, hogy mit szabad mondani és mit nem, és abszolút megérti a frusztrációját.

„Ismernek, én hagyom, hogy az emberek beszéljenek” – mondta a szakember a Motorsport.com című internetes lapnak.

„Megvan a maga véleménye. Ilyen a személyisége. Könnyű lenne azt mondanom, ’Romain, ne mondj többé ilyeneket!’. De akkor önöknek nem lenne min szórakozniuk! Szóval miért tenném tönkre mindenki szórakozását?”

„Szóval nem vagyok kritikus ezzel kapcsolatban. Ha ő úgy dönt, hogy ilyen lesz, hát rendben. A verseny után beszéltünk, nagyon frusztrált volt, fel volt dúlva. Én is így éreznék, sőt, így is érzek.”

„De már túlvan rajta és készen áll a következő versenyre. Ki kell elemeznünk, mi ment rosszul, ő viszont semmiben sem hibázott, szóval neki nem kell sok mindent elemezni. Készen kell állnia Malajziára.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Osztrák Nagydíj TV-közvetítései!