A Hispania a verseny befejezésére hajt - F1VILÁG.HU

A Hispania a verseny befejezésére hajt

HIRDETÉS

A Hispania Racing F1 Team elsődleges célja az lesz, hogy legalább egyik autójával célba érjen a hétvégi Ausztrál Nagydíjon, árulta el a csapat vezetője, Colin Kolles.


A Hispania Racing F1 Team elsődleges célja az lesz, hogy legalább egyik autójával célba érjen a hétvégi Ausztrál Nagydíjon, árulta el a csapat vezetője, Colin Kolles.

A spanyol alakulat az utolsó utáni pillanatban menekült meg, miután egyik résztulajdonosa, Jose Ramon Carabante átvette az irányítást a gárda alapítójától, az anyagi problémákkal küzdő Adrian Campostól.

A Hispania névre keresztelt alakulat úgy érkezett meg a szezonnyitónak helyet adó Bahreinbe, hogy a Dallara által tervezett és épített autója még egyetlen kört sem teljesített, így nem volt meglepő, hogy egyik pilótája sem fejezte be a versenyt.

Bruno Senna egy technikai meghibásodás miatt, a vasárnapi verseny 17. körében adta fel a küzdelmet, míg csapattársa, Karun Chandhok már a második körben összetörte autóját, miután csak az időmérőn próbálhatta ki először az új modellt.

Kolles elmondta, hogy pályafutása legnehezebb hétvégéjén van túl, ám csapata mindent megtett annak érdekében, hogy több kilométert tudjon teljesíteni a hétvégén, a bajnokság második futamának helyet adó Melbourne-ben.

„Nagyon keményen dolgoztunk a bahreini szezonnyitó óta” – mondta a szakember.

„Hosszú órákon át sikeresen dolgoztunk a Bridgestone, a Cosworth, és az Xtrac mérnökeivel, hogy a lehető legtöbbet megtudjuk az első körök alatt begyűjtött adatokból.”

„Azt kell mondanom, hogy egy jó alapunk van, amelyre megkezdhetjük az építkezést, hogy egy eredményesebb versenyt teljesíthessünk a szezon második állomásának helyet adó Ausztráliában, a következő napokban.”

„Célunk az, hogy folyamatosan fejlődjünk, és közelebb kerüljünk ahhoz, hogy befejezzük első versenyünket. Biztos vagyok abban, hogy nagyon hamar elérjük ezt a célunkat. Bahreinben bizonyítottuk, hogy elhivatottak és elkötelezettek vagyunk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!