A hónap elszólásai - F1VILÁG.HU

A hónap elszólásai

HIRDETÉS

Karun Chandhok (Hispania): „Egyszer egy valóban sokkoló másodpercet éltem át az alagút kijáratánál. Utána egy tiszta alsóra volt szükségem!” Mondta az indiai, miután szombaton az időmérő edzésen egy látványos megcsúszással jött ki az alagútból.

Mark Webber (Red Bull Racing): „Jó, hogy a Red Bull igazgatása alatt állunk, mert ez a cucc ébren tartja a srácokat, ha túlórázniuk kell.” Webber fején találta a szöget, ha a Red Bull energiaitalának előnyeiről van szó a motorsportban.

Mark Webber (Red Bull Racing): „Sajnos ma nem tudok berúgni, mert szerdán már ismét a pályán kell lennem.” Mondta az ausztrál a Spanyol Nagydíjon aratott győzelme után. És milyen jól tette, hogy türtőztette magát egészen Monacóig!

Willi Weber (sztármenedzser): „Könnyebb egy 50 éves szingli hölgyet találni, mint szponzort a Forma-1-ben.” Utal a német menedzser a világgazdasági válságra és annak kihatására a Száguldó Cirkuszban.

Christian Horner (Red Bull Racing, csapatfőnök): „Mondtam is már a barátnőjének (Mark Webberének – szerk.), szívesen fogyasztanám azt, amit reggelire eszik, mert láthatóan kiválóan hat.” Utalt a Red Bull csapatfőnöke Webber legutóbbi két versenyen nyújtott kivételes formájára.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!