Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

A Honda szerződést bontott konzulensével

A Motorsport.com című szaklap értesülései szerint szakított konzulensével, Gilles Simonnal a McLaren motorpartnere, a Honda.


A Motorsport.com című szaklap értesülései szerint szakított konzulensével, Gilles Simonnal a McLaren motorpartnere, a Honda.

A japán gyártó 2015-ben a McLaren oldalán tért vissza a Forma-1-be, az elmúlt 2 év azonban igazán gyötrelmesen alakult számára, és úgy tűnik, a 2017-es szezon is nehezen indul.

Miután a Honda az F1-es projekt kezdetén értelemszerűen kívülről igyekezett szakembereket toborozni, Gilles Simonnal is szerződést kötött, aki konzulensként segítette a vállalat munkáját.

A Motorsport.com most azt írja, Simontól megválik a Honda, a szakember pedig most 6 hónapos felmondási idejét tölti.

A Honda szóvivője nem kívánta részletezni a szakítást.

„Igaz, hogy felbontjuk a szerződést vele valamikor idén – közös megegyezéssel” – mondta a sajtóreferens. „Ám mivel ez egy szerződésbeli kérdés a felek között, nem árulunk el további részleteket.”

„A Honda értékeli nagyszerű támogatását és hozzájárulását negyedik Forma-1-es éránkhoz.”

Gilles Simon annak idején, a Michael Schumacher-érában a Ferrari motorrészlegének vezetője volt, 2013-ban csatlakozott a Hondához.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS