A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

A jövő elkezdődött a Renault Triplexnél (x)

Az utóbbi időszakban elvégzett felmérések alapján kijelenthető, hogy Magyarországon megnőtt az új autók iránti kereslet. A magyar utakon egyre több új autót lehet látni, ezek közül is rengeteg a Renault.

Az utóbbi időszakban elvégzett felmérések alapján kijelenthető, hogy Magyarországon megnőtt az új autók iránti kereslet. A magyar utakon egyre több új autót lehet látni, ezek közül is rengeteg a Renault.

Az utóbbi időszakban elvégzett felmérések alapján kijelenthető, hogy Magyarországon megnőtt az új autók iránti kereslet. A magyar utakon egyre több új autót lehet látni, ezek közül is rengeteg a Renault.

Nem véletlenül, hiszen a francia gyár autóit mindig is az innováció jellemezte, az ötletes és igényes megoldások iránt fogékony vásárlók előszeretettel választják a Renault különböző típusait. A Renault Triplex márkakereskedéseiben az összes típus megtalálható, ráadásul kiemelkedő szervizszolgáltatás is párosul mindehhez, a remek hitellehetőségekről már nem is beszélve.

A Renault mindig is az ötletességéről, páratlan formaterveiről volt híres, a tervezők mind a mai napig úgy rajzolják meg az autókat, hogy azok összetéveszthetetlenül kitűnnek a rivális márkák autói közül. Úton útfélen, jártunkban keltünkben messziről megismerjük a Renault egy-egy típusát. A Twingo és a Clio a fiatalos, lendületes vonalvezetésükkel tűnnek ki a többi kisautó közül, az új Mégane-t formavilága, nem mellékesen ötletes és látványos első és hátsó lámpatestei emelik ki a középkategória autói közül. A közkedvelt SUV kategóriában a Captur és a Kadjar kínál alternatívát a vevőknek, míg a családi vonalon a Scénic és a kategóriát teremtő Espace öregbítik a francia gyár hírnevét. A Renault legújabb gyöngyszeme a Talisman, amely franciás eleganciájával varázsolt el mindenkit, nem mellékesen kategóriája egyik legkeresettebb, de kétség kívül legkülönlegesebb autójává vált.

Garancia – csak a biztonság kedvéért

A Renault Triplex kereskedésekben a fent nevezett típusok – kiegészülve a haszongépjárművek gazdag palettájával és persze a használt autók kínálatával – egytől egyig megtalálhatóak. A Renault ugyanakkor nem csak az ötletes formaterveiről, az innovatív megoldásairól híres, hanem a megbízhatóságáról is. Nem véletlen, hogy a Renault Triplex márkakereskedésben megtalálható személyautókra 5 év vagy 100 000 km futásteljesítményig szóló szerződéses garancia jár (a kettő közül hamarabb elért érték erejéig). Ezek persze kiegészíthetők további garanciális szolgáltatásokkal:

Az alap garancia tulajdonságai

• Renault Assistance szolgáltatás tartozik hozzá
• 3 év garancia jár a fényezésre
• 12 év átrozsdásodás elleni garanciát adnak a karosszériára
• 1 év garanciát vállalnak a beépített alkatrészekre és munkákra

Garancia+

Ez a szolgáltatás teszi lehetővé az alábbi garanciális javítások gyártói fedezésének bővítését:
• Hajtáslánc
• Futómű alkatrészek
• Érzékelők és működtetők
• Karosszéria elemek
• Utastér alkatrészek
Mivel ez a szolgáltatás az autóhoz kötődik, így tulajdonosváltás esetén a fennmaradó érték érvényesíthető a használtautó árában.
A további részletek megtalálhatók a Renault Triplex honlapján.

Service Pack

Ez a csomag tartalmazza a karbantartási terv szerinti kötelező szervizeket, méghozzá az alábbi kondíciókkal:
• Garantált árak
• Költségtakarékosság
• Az autó értéknövekedése
• Árelőny az Assistance szolgáltatások bővítéséhez

Szerviz – ahogy Te szeretnéd!

A Renault típusai nem arról híresek, hogy komoly szervizigényük lenne. Ám ennek ellenére a Renault Triplex minden igényt kielégítő szervizszolgáltatással áll a tulajdonosok, illetve a jövőbeli vevők rendelkezésére. Legyen szó karbantartásról, garanciáról, biztosításról, szélvédőcseréről, a Renault Triplex munkatársai kiemelkedő szakértelemmel nyújtanak segítséget, akár online is. Hogy mennyire a vevő az első a Renault Triplexnél, azt jól mutatja, hogy akár előzetes bejelentkezés nélkül is készségesen fogadják a tulajdonosokat, szükség esetén tanácsokkal is ellátják őket. Személyre szabott ajánlatokat a Renault Triplex honlapján lehet megtalálni, legyen szó szervizről vagy értékesítésről.

Finanszírozás – akár forint alapú hitelezés

A Renault Triplex márkakereskedésben a francia gyár összes típusa megtalálható, ráadásul most igen kedvező, akciós finanszírozási ajánlattal is várja az érdeklődőket a cég. A Renault Triplex márkakereskedésben most valamennyi Renault személygépjármű kamatmentes forint alapú hitelre is megvásárolható. A cég ezzel a kedvező és egyedülálló pénzügyi megoldással kíván lendületet adni leendő, vagy már meglévő ügyfeleinek új autó vásárlásához, legyen szó bármely Renault személygépjármű modellről! A Renault Triplex márkakereskedés persze céges ügyfeleiről sem feledkezik meg, ők a kedvező kamatozáson felül akár a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció további előnyeit is élvezhetik!

A jövő tehát elkezdődött a Renault Triplex márkakereskedésekben, nincs helye a várakozásnak, irány a kereskedés, lépj be Te is a Renault tulajdonosok táborába.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!