Friss hírek

A karanténba helyezett csapattagokkal maradt a McLaren főnöke

Szolidaritásból Melbourne-ben maradt a McLaren Forma-1-es csapatát irányító Andreas Seidl, hogy mindenben segítségére legyen az istálló karanténba helyezett tagjainak.

A wokingi istálló egy tagjáról még csütörtökön derült ki, koronavírussal fertőződött, emiatt az istálló rögtön visszalépett az Ausztrál Nagydíjon való szerepléstől – a futamot végül nem is rendezték meg Melbourne-ben.

A McLaren 14 tagját ráadásul karanténba helyezték Ausztráliában, miközben az istálló többi munkatársa visszautazott az Egyesült Királyságba, és két hetet otthonaikban töltenek.

Andreas Seidl, az istálló csapatfőnöke viszont nem tartott velük, ő is ott maradt a karanténba helyezett munkatársakkal Melbourne-ben.

„Gondoskodtam a csapatról éjszaka, és most maradok a munkatársakkal Melbourne-ben, hogy támogassam őket” – mondta a szakember.

Seidl Zak Brown ügyvezetővel közösen hozta meg a döntést, miszerint visszalépnek az Ausztrál Nagydíjtól.

„Rögtön kellett cselekednem, dönteni kellett arról, hogy visszalépünk a versenyzéstől. A döntésemet pedig támogatták a csapat tulajdonosai. Nem volt más opció számomra. Egy ilyen esetben a munkatársaim biztonsága a legfontosabb.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!