Friss hírek

A karanténba helyezett csapattagokkal maradt a McLaren főnöke

Szolidaritásból Melbourne-ben maradt a McLaren Forma-1-es csapatát irányító Andreas Seidl, hogy mindenben segítségére legyen az istálló karanténba helyezett tagjainak.

A wokingi istálló egy tagjáról még csütörtökön derült ki, koronavírussal fertőződött, emiatt az istálló rögtön visszalépett az Ausztrál Nagydíjon való szerepléstől – a futamot végül nem is rendezték meg Melbourne-ben.

A McLaren 14 tagját ráadásul karanténba helyezték Ausztráliában, miközben az istálló többi munkatársa visszautazott az Egyesült Királyságba, és két hetet otthonaikban töltenek.

Hirdetés
 

Andreas Seidl, az istálló csapatfőnöke viszont nem tartott velük, ő is ott maradt a karanténba helyezett munkatársakkal Melbourne-ben.

„Gondoskodtam a csapatról éjszaka, és most maradok a munkatársakkal Melbourne-ben, hogy támogassam őket” – mondta a szakember.

Seidl Zak Brown ügyvezetővel közösen hozta meg a döntést, miszerint visszalépnek az Ausztrál Nagydíjtól.

„Rögtön kellett cselekednem, dönteni kellett arról, hogy visszalépünk a versenyzéstől. A döntésemet pedig támogatták a csapat tulajdonosai. Nem volt más opció számomra. Egy ilyen esetben a munkatársaim biztonsága a legfontosabb.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!