Orosz Nagydíj
Next
Prev

A kormány jóváhagyására várnak az F1-es Belga Nagydíj szervezői

Spa-Francorchamps Start-finish line, Johnnie Walker, Belgian Grand Prix 2019
Fotó: F1VILÁG.HU
Továbbra is a kormány döntésére várnak a Forma-1-es Belga Nagydíj szervezői az augusztus végére tervezett versennyel kapcsolatban.

A belga kormány nemrég szeptember 1-ig megtiltotta a tömegrendezvények megtartását az országban, a rendelet pedig érinti az F1-es versenyhétvégét is, hiszen a Belga Nagydíjat augusztus 28-30. között tartanák Spában.

A Forma-1 vezetősége jelenleg is a módosított versenynaptár összeállításán dolgozik, a hírek szerint azonban van esély rá, hogy Belgiumba is ellátogat a mezőny, ahol a többi európai helyszínhez hasonlóan zárt kapuk mögött tartanák meg a futamot.

„Továbbra is várjuk a zöld jelzést a kormány részéről az augusztus 30-i verseny nézők nélküli megtartására” – nyilatkozta Vanessa Maes, a verseny promótere.

„Mindenki tisztában van azzal, hogy az összes versenyrendező az adott kormánytól függ.”

A belga kormány egyébként szerdán újabb rendeletben tiltotta meg a sportrendezvények tiltását egészen július 31-ig, így addig biztosan nem tarthatnak semmiféle versenyt Spa-Francorchamps-ban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS