Orosz Nagydíj
Next
Prev

A Lotusnál bíznak Räikkönen maradásában

A Lotus Forma-1-es csapatánál egyre inkább bíznak abban, megtarthatják a 2014-es esztendőre is világbajnok versenyzőjüket, Kimi Räikkönent.


A Lotus Forma-1-es csapatánál egyre inkább bíznak abban, megtarthatják a 2014-es esztendőre is világbajnok versenyzőjüket, Kimi Räikkönent.

A finn pilóta a Lotus mellett a Red Bull Racinggel is tárgyalásokat folytat, a hungaroringi paddockban azonban múlt hétvégén arról suttogtak, szívesen marad jelenlegi csapatánál, amennyiben az biztosítani tudja annak feltételeit, hogy jövőre is a világbajnoki címért harcolhatnak.

Az enstone-i gárda nemrégiben jelentette be, hogy a gárda tulajdonosi köréhez 35 százalékos részesedéssel csatlakozott az Infinity Racing nevű vállalat.

Bár az elmúlt hetekben olyan hírek kaptak szárnyra, az üzlet mégsem köttetik meg, az Infinity Racing kulcsfigurái a Magyar Nagydíj hétvégéjén egyeztetéseket folytattak a Lotus képviselőivel.

„Azt hiszem, a hét végére már minden letisztul” – mondta Eric Boullier csapatfőnök az AUTOSPORT-nak.

„Ez az üzlet sokkal nagyobb optimizmussal tölt el minket a jövőre vonatkozóan. Rendelkezésünkre állnak majd a megfelelő források a stabilitáshoz.”

Amikor a szakembert arról kérdezték, egy ilyen üzlet hozzásegítheti-e a csapatot ahhoz, hogy az megtartsa Räikkönent a jövő évre, Boullier így felelt: „Nem ez a legfőbb dolog, de igen, ez is segíthet.”

„Mindent megteszünk azért, hogy jobbá váljunk, most pedig támogatókat és befektetőket tudunk vonzani. Nyilván több időbe telik a dolog, mint vártuk, de tárgyalunk egy nagy üzletről. Amint ez megköttetett – márpedig erre ezen a héten sor kerülhet –, jobbak lesznek a kilátásaink a jövőre vonatkozóan.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS