Friss hírek

A Lotusnál Grosjeant magasztalják

Nagyon elégedett Romain Grosjean jelenlegi formájával csapata, a Lotus.


Nagyon elégedett Romain Grosjean jelenlegi formájával csapata, a Lotus.

A 27 esztendős versenyző kiválóan teljesített az elmúlt három versenyhétvégén: kétszer is felülkerekedett csapattársán, Kimi Räikkönenen az időmérőkön, a Német Nagydíjon pedig a dobogóra is felállhatott.

A Lotus pályaműveletekért felelős igazgatója, Alan Permane elárulta, Grosjean nemcsak a pályán, de azon kívül is remekül dolgozik, így nagyon elégedettek munkájával.

„Ami Romaint illeti, az elmúlt néhány versenyen tényleg nagyon sokat mutatott – és többségében a versenyautón kívül!” – mondta a szakember az AUTOSPORT-nak.

„Észrevehetően sokkal összeszedettebb, magabiztosabb és boldogabb. Ez pedig a vezetésében is megmutatkozik.”

Permane szerint a francia ígéretesen teljesített az elmúlt időszakban, így bíznak abban, hogy a bajnokság második felében igazán jó eredményekre lesz majd képes.

„Nemcsak Magyarországon, de a Nürburgringen is így volt. Az elmúlt két versenyen nagyon jól szerepelt. Remekül teljesített az autóban, és azon kívül is, egy kicsit más ember lett belőle. A nürburgringi hétvége után azt mondtam neki, «nem tudom, mit művelsz, de ne hagyd abba». Tényleg remekül dolgozik.”

„Nyugodt, koncentrált, nem görcsöl rá a dolgokra, és jól teljesít az időmérőkön és a versenyeken. Ha ezt fenn tudja tartani, az nagyon jól jöhet a szezon hátralévő részében.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

A Lotusnál Grosjeant magasztalják
Élő közvetítés: Ismerkedj meg a 2021-es Mercedesszel!
Megmutatta új F1-esét a Mercedes!
Már a bemutató előtt mutogatja új autóját a Mercedes
Mazepin szeretné megváltoztatni az F1-es rajongók véleményét