A Martini lesz a Williams névadó támogatója 2014-től - F1VILÁG.HU

A Martini lesz a Williams névadó támogatója 2014-től

HIRDETÉS

Szinte biztos, hogy 2014-ben a Williams istálló főszponzoraként ismét szerepet vállal a Forma-1-ben a Martini.


Szinte biztos, hogy 2014-ben a Williams istálló főszponzoraként ismét szerepet vállal a Forma-1-ben a Martini.

A hónapok óta tartó spekulációkat követően brit lapértesülések szerint a felek nemrég megállapodásra jutottak, ezt bizonyítja az is, hogy nemrégiben egy F1-es ajándéktárgyakkal és ruházatokkal foglalkozó weboldal nemrégiben tévedésből publikálta a Williams egyik, Martini-felirattal ellátott csapatpólóját – ezt nem sokkal később eltávolították.

A Martini utoljára 2006 és 2008 között szerepelt a Forma-1-ben, akkor a Ferrari támogatója volt.

Az AUTOSPORT című angol szaklap úgy tudja, a vállalat most is tárgyalt az olaszokkal, sőt, a McLarennel is, végül azonban a Williamsszel sikerült megállapodnia. A Martini így már az idei szezonban is a csapat névadó támogatójává lép elő, a hírek szerint a grove-i gárda Williams Martini Racing néven folytatja.

A patinás brit istálló többször kifejtette már, idei autójának végleges festését csak az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon láthatja majd a nagyközönség. A csapat nem kívánta kommentálni a Martini érkezéséről szóló híreket.

A Martini eredetileg 1972-ben debütál a Forma-1-ben a Tecno partnereként, az együttműködés azonban nem volt túl eredményes, így a vállalat hátat fordított a száguldó cirkusznak.

1975-ben a vállalat a Brabham támogatójaként tért vissza, egészen az 1977-es idény végéig támogatta a csapatot. Ezt követően, 1979-ben a Martini a Lotushoz szerződött, ám egy sikeretlen szezon után újra elköszönt a Forma-1-től, és egészen 2006-ig távol maradt a sporttól.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!