Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

A Marussia szerint holnapra rendbe jön Bianchi

Betegség miatt kénytelen volt kihagyni a Német Nagydíj pénteki edzésnapjának nagy részét a Marussia újonca, Jules Bianchi.


Betegség miatt kénytelen volt kihagyni a Német Nagydíj pénteki edzésnapjának nagy részét a Marussia újonca, Jules Bianchi.

Az első szabadedzésen a gárda tesztpilótája, Rodolfo Gonzalez ült autóba a francia helyett, délutánra azonban már Bianchi is kivette volna a részét a munkából. Gyomorpanaszai viszont nem enyhültek, így csak néhány kört tudott futni a délutáni szabadedzésen.

„Mára virradóra gyomorpanaszai lettek. Nagyon gyengének érzi magát, semmit sem evett ma, szóval csak két rövid etapot adtunk neki, hogy készen álljon holnapra” – mondta John Booth, a Marussia csapatfőnöke az AUTOSPORT-nak.

„Megtettünk három kört az elsődleges, és szintén hármat az opciós keverékkel.”

Amikor arról kérdezték, aggódik-e amiatt, hogy Bianchi kénytelen lesz kihagyni az egész hétvégét, a szakember így felelt: „Nem. Már járt nála az orvos, és nincs fertőzése.”

Booth hozzátette, szerencsés egybeesés, hogy amúgy is úgy tervezték, Gonzalez ül autóba az első szabadedzésen, hiszen Bianchi „nehezen tudott volna vezetni” a délelőtti gyakorláson betegsége miatt.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS