Friss hírek

A McLaren büszke a Hondával való együttműködésre

Győzelemre törne új motorpartnerével, a Hondával 2015-ben a McLaren Forma-1-es csapata.


Győzelemre törne új motorpartnerével, a Hondával 2015-ben a McLaren Forma-1-es csapata.

A wokingi gárda és a japán vállalat ma, egy közös sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy újra egyesítik erőiket az autósporok csúcsosztályában.

A McLaren csapata így a következő szezon végén szakít jelenlegi motorszállítójával, a Mercedesszel.

Martin Whitmarsh csapatfőnök elárulta, izgatottan várják már az új kihívásokat.

„Ez egy fantasztikus hír mindenki számára, aki imádja a Forma-1-et” – mondta a szakember.

„Egy új és rendkívül izgalmas fejezetet kezdünk most meg a McLaren történetében. A McLarenéhez hasonlóan a Honda neve is összeforrt a motorsportokkal. Büszkék vagyunk arra, hogy ismét egyesítjük erőinket a Forma-1 világában.”

„Bár mindkét vállalat tisztában van azzal, hogy nagy kihívás vár ránk, teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a sikeres partnerség iránt, és a következő 18 hónapot azzal töltjük majd, hogy szorosan együtt dolgozunk annak érdekében, hogy összeszokjunk és versenyképessé váljuk első közös versenyünk előtt.”

„A McLaren és a Honda nevek egyet jelentenek a sikerrel a Forma-1-ben. Mindkét fél azt szeretné, ha a McLaren-Honda ismét csúcsra jutna a száguldó cirkuszban.”

Whitmarsh kifejtette, továbbra is minden tudásukat latba vetve dolgoznak együtt jelenlegi partnerükkel, a Mercedesszel, és szeretnék méltó módon lezárni együttműködésüket: a patinás angol istálló célja, hogy számos győzelmet arasson még 2013-ban és 2014-ben.

„Meg kell említeni azt is, hogy 2014 végéig teljes elkötelezettséget vállalunk jelenlegi partnerünk, a Mercedes-Benz felé, és továbbra is a legnagyobb tisztelettel és szakszerűséggel dolgozunk velük. A McLaren Mercedes eddig 78 hihetetlen futamgyőzelmet aratott, és négy világbajnoki címet nyert.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!