Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A McLaren egyelőre nem hosszabbít Hamiltonnal

Ugyan a napokban olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint Lewis Hamilton hamarosan meghosszabbítja szerződését jelenlegi munkaadójával, a McLarennek, a wokingi gárda csapatfőnöke, Martin Whitmarsh elárulta, semmi okuk a sietségre.


Ugyan a napokban olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint Lewis Hamilton hamarosan meghosszabbítja szerződését jelenlegi munkaadójával, a McLarennek, a wokingi gárda csapatfőnöke, Martin Whitmarsh elárulta, semmi okuk a sietségre.

A brit szerződése 2012 végén jár majd le, és az elmúlt idény során többször felmerültek olyan hírek, melyek szerint Hamilton hamarosan a Red Bull Racing alakulatához szerződik – a 2008-as év legjobbja az energiaital-gyárosok csapatfőnökével, Christian Hornerrel is találkozott a Kanadai Nagydíj idején.

Noha a McLaren nemrégiben meghosszabbította Jenson Button kontraktusát, Lewis Hamilton szerződéséről továbbra sem hallani. A McLarent irányító Martin Whitmarsh elárulta, várhatóan csak a következő szezon során dől majd el, hogy a brit a csapatnál marad-e 2013-ban is.

„Majd meglátjuk. Lewis és mi igazán jó helyzetben vagyunk. Szereti a csapatot, mi is jól ismerjük őt, szóval nem sürget minket az idő. Meglátjuk, mi történik jövőre. Még bőven van időnk” – magyarázta a szakember.

Hamilton a brit sajtónak nyilatkozva elárulta, ő sem sietteti a döntést, és kizárólag arra összpontosít, hogy jövőre ismét a világbajnoki címért szálljon harcba.

„Egyáltalán nem sietős. Nem hinném, hogy bármiféle nyomás is lenne a csapat iránti elkötelezettségemet illetően, így egyáltalán nem kell sürgetnünk a döntést. Egy ponton, ha lesz rá időnk, le fogunk ülni és átbeszéljük a dolgot. A legfontosabb dolog most a következő szezon.”

„Nagyon pozitívak az érzéseim. Szerencsésnek érzem magam, hogy ebben a helyzetben lehetek. Nagyon-nagyon szerencsés vagyok, hiszen sok lehetőség áll még előttem, mint ahogy annak is nagyon örülök, hogy még egy évig szól jelenlegi szerződésem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!