Friss hírek

A McLaren-főnök elárulta, mi a legidegesítőbb Norrisban

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown biztos benne, ha versenyképes autót adnak Lando Norris alá, a fiatal brit pilóta világbajnoki címet fog nyerni a Forma-1-ben.

Norris 2019-ben mutatkozott be a Forma-1-ben a McLaren színeiben, idén pedig ötödik szezonjára készül a patinás brit istállóval. Jelenlegi szerződése 2025 végéig szól, nemrég pedig elárulta, bár tárgyalt más csapatokkal, meggyőződése, hogy a McLaren a legjobb választás számára az elkövetkezendő évekre.

Főnöke, Zak Brown a minap egy interjúban őt méltatta – és arról is beszélt, mi az, ami a leginkább zavarja őt Norrisszal kapcsolatban, már ha egyáltalán van ilyen!

Hirdetés
 

„Hogy mi frusztrál Landóval kapcsolatban?” – mondta a szakember a GQ magazinnak adott interjújában. „Nem egyszer késett már 5 percet. Ha 8:00-kor kell indulnunk, előfordul, hogy csak 8:07-kor tudunk!”

„Az a nagyszerű dolog vele kapcsolatban, hogy nagyon őszinte, és megvan benne minden. És határozottan fejlődött.”

Brown azt mondja, a legjobban Norris higgadt természete nyűgözte le őt, és biztos benne, a fiatal pilóta 10-15 év még biztosan vár a Forma-1-ben, és meggyőződése, hogy a világbajnoki címet is bezsebeli majd.

„Amikor először megmérkőzött Fernando Alonsóval, olyan volt számára, mint egy szürke hétköznap az irodában. Szerintem a higgadtsága miatt tud ennyire következetes lenni. Úgy gondolom, még 10-15 év vár rá az F1-ben. És amennyiben jó autót tudunk adni neki, világbajnok is lesz.”

„Nagyon komolyan veszi azokat a dolgokat, amelyeket komolyan kell venni. Ugyanakkor azt is tudja, hogy a szórakoztatóiparban, az autóversenyzésben vagyunk érdekeltek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!