A McLaren-főnököt lenyűgözte a Red Bull padlólemeze - F1VILÁG.HU

A McLaren-főnököt lenyűgözte a Red Bull padlólemeze

Lenyűgözte a Red Bull idei versenyautójának padlólemeze a McLaren csapatfőnökét, Andrea Stellát.

A korábban hosszú éveken át mérnökként tevékenykedő szakember idén vette át a csapatfőnöki pozíciót a wokingi istállónál, és bizony igencsak nagy fába vágta a fejszéjét, a McLarennek ugyanis úgy tűnik, idén sem sikerült ütőképes versenyautóval előrukkolnia. Mindeközben pedig a Red Bull sikert sikerre halmoz: az energiaital-gyárosok az eddigi összes verseny mindegyikét megnyerték, és magabiztosan vezetik az összetett pontversenyt.

Az osztrák csapat viszont morgolódhatott egy kicsit egy hete, Monte-Carlóban, Sergio Perez időmérős balesete után ugyanis az autó kiemelése miatt közszemlére került az RB19-es versenygép padlólemeze, amit természetesen most alaposan kielemeznek majd a riválisok. A Red Bullnál mindenesetre nem tartanak attól, hogy a történtek miatt hátrányba kerülnek majd az ellenfelekkel szemben.

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella mindenesetre elismerte, lenyűgözte őt a Red Bull autójának alja, a szakember ugyanis a monacói események után egy kicsit tanulmányozta az RB19-esről készült fotókat.

„Én személy szerint eltöltöttem egy kis időt ezzel, de a McLarennél dolgozó 100 aerodinamikus több időt szán majd rá egy kicsit” – ismert el a szakember. „Mindenesetre nagyon érdekes, egyúttal megmutatja a fejlesztésük komplexitását és minőségét.”

„Hogy őszinte legyek, amikor megláttam, azt mondtam, le a kalappal a Red Bull előtt – értem már, hogy hogyan képesek ilyesfajta teljesítményre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A McLaren-főnököt lenyűgözte a Red Bull padlólemeze
Sainz jót nevetett, amikor látta, hogy a Mercedes az ő trükkjével próbálkozik
Alonso: Túl korán álltunk ki, végezhettünk volna előrébb
Perez: Felül kell vizsgálnunk ezt a katasztrofális hétvégét
Leclerc: Meg kell értenünk, miért volt ennyire jó a McLaren

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!