A McLaren is használja az új Renault-motort Barcelonában

Fotó: McLaren
Lando Norris, McLaren MCL34, leads Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34
A McLaren csapata is használja majd a Renault továbbfejlesztett erőforrását a hétvégi Spanyol Nagydíjon.

A francia gyártó egy továbbfejlesztett V6-ossal érkezett meg Barcelonába, melytől a Renault a jobb teljesítmény mellett nagyobb megbízhatóságot is vár.

A gyártónak nem volt egyszerű dolga, mindent megtett azért, hogy új erőforrását felkészítse a spanyolországi hétvégére – összesen négy darabot.

Miután az utolsó erőforrás éjszaka megérkezett Barcelonába, a McLaren megerősítette, hogy Lando Norris és Carlos Sainz is használni fogják majd azt.

A wokingi gárda versenyzőinek autóiba a harmadik szabadedzésre építik majd be az új specifikációt, amit pénteken még csak Daniel Ricciardo használt, ő ugyanis egy új turbót, illetve új hőenergia-visszanyerőt is kapott.

A McLaren versenyzője, Carlos Sainz egyébként idei harmadik motorját használja majd, ami azt jelenti, hogy szinte biztosan büntetést kap majd az évad során.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS