Emilia Romagna Nagydíj

Ne maradj le! Kövesd az imolai eseményeket az F1Világ Paddockban! Kattints!

A McLaren komoly technikai átszervezésbe kezd

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A McLaren komoly technikai átszervezésbe kezd

A McLaren megkezdte technikai részlegének átszervezését, hogy a lehető leghatékonyabb szervezettel várhassa a Honda érkezését.


A McLaren megkezdte technikai részlegének átszervezését, hogy a lehető leghatékonyabb szervezettel várhassa a Honda érkezését.

Azt követően, hogy főmérnöke, Peter Prodromou szeptemberben csatlakozott a csapathoz, a McLaren vezetése minden erejével azon dolgozik, hogy még hatékonyabbá tegye a szervezetet.

Többen már értesültek arról, hogy nincs jövőjük a csapatnál, köztük Doug McKiernan vezető aerodinamikai mérnök is, aki jelenleg is fizetett szabadságát tölti.

„Nagyon keményen dolgozunk, hogy a McLarent ismét oda repítsük, ahol lennie kellene, a mezőny elejére” – mondta a McLaren szóvivője.

„Ahhoz, hogy ezt elérjük, nagyon akkurátusan átvizsgáltuk a szervezetet, és számos nagyon tehetséges szakembert leszerződtettünk.”

„Most, hogy biztosítsuk, ne legyenek duplikált szerepek, és minden pozícióban a megfelelő emberek dolgozzanak, elkezdtünk tárgyalni néhány szakemberrel, akiknek sajnos már nem lesz szerepe az új struktúrában.”

„Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb támogatást nyújtsuk az érintetteknek.”

A csapat belső informátorai szerint Prodromou már most sok előrelépést ért el a McLarennél, melynek első jeleit a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon már láthatjuk, mikor a csapat beveti új javítócsomagját.

A wokingi alakulat keményen dolgozik azon, hogy a lehető legfelkészültebben várhatja a nagy visszatérő Honda érkezését.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!