Friss hírek

A McLaren még nem döntött Alonso jövőjéről

A McLaren csapatvezetője, Ron Dennis kijelentette, a szezon végéig biztosan nem dönt Fernando Alonso sorsáról, aki a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon ismét csúnyán kiosztotta a vezetőséget.

A McLaren csapatvezetője, Ron Dennis kijelentette, a szezon végéig biztosan nem dönt Fernando Alonso sorsáról, aki a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon ismét csúnyán kiosztotta a vezetőséget.

A kétszeres világbajnok nem kímélte csapatát és a Kínai Nagydíj időmérő edzését követően kitálalt a spanyol riportereknek, akiknek többek között azt is elmondta, hogy sokkal jobb bánásmódot érdemelt volna a McLarentől az idei évben.

Alonso csapatvezetőjét, Ron Dennist is élesen kritizálta, amiért a brit azt nyilatkozta róla, hogy nem képes megvédeni csapatát, és egyszer s mindenkorra véget vetni azoknak a híreszteléseknek, melyek szerint a McLaren Hamilton pártján áll.

Hirdetés
 

“Jobb csendben maradni, mint hazudni, ez az igazság” – vágott vissza Alonso Dennisnek. “Szerintem, ha ezt megfogadná, akkor sokkal jobb lenne a csapat. A legtöbb vitát ő generálta a csapaton belül, és miatta volt a McLaren az újságok címlapján a pályán kívül történtek miatt.”

“Mindenkinek megvan a saját véleménye, neki is, és ezt meg kell érteni. Sokat beszéltem Coultharddal, Montoyával, és Raikkönennel, akik mind szomorúan hagyták el a csapatot. Jó okuk volt rá, hogy távozzanak” – folytatta Alonso, aki bár elárulta, nem kapott ígéretet, hogy előnyt élvez majd a csapatban, mégis kritizálta Dennis egyenlőségről alkotott nézeteit.

A spanyol versenyző kirohanása után ismét felerősödtek azon híresztelések, melyek szerint Alonso már az év végén elhagyja a McLarent. Mindezek ellenére Dennis továbbra is tartja magát eredeti tervéhez, és csak a szezon vége után dönt versenyzője jövőjéről.

“A Brazil Nagydíj után döntünk majd jövő évi felállásunkról” – mondta Dennis. “Mindig is így terveztük. Érvényes szerződésünk van mindkét versenyzőnkkel a 2008-as idényre, de azt csak a következő verseny után döntjük el, mihez kezdünk a jövő évben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!