Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

A McLaren megszerezte a Sauber főtervezőjét

A McLaren megerősítette, hogy a Saubertől távozó Matt Morris náluk, mint a mérnöki gárda vezetője folytatja pályafutását a Forma-1-ben.


A McLaren megerősítette, hogy a Saubertől távozó Matt Morris náluk, mint a mérnöki gárda vezetője folytatja pályafutását a Forma-1-ben.

Morris, aki főtervezőként tevékenykedett a Saubernél, tegnap jelentette be, hogy elhagyja a svájci bázisú alakulatot, ám ma az is kiderült, hogy a McLarennél folytatja pályafutását, amint egykori csapata felmenti szolgálatai alól.

„Matt Morris a McLaren Racinghez csatlakozik, mint mérnökségi igazgató, amint megoldódik minden a szerződése körül a Sauberrel” – mondta a McLaren szóvivője az újságíróknak Silverstone-ban.

„Matt a technikai igazgatónk, Tim Goss vezetése alatt fog dolgozni, hogy biztosítsa a legmagasabb szinvonalat és minőséget a mérnöki csapatunknál. Egy igen zsúfolt időszak veszi kezdetét a Forma-1-ben, és Matt kinevezése az első lépése annak a folyamatban lévő programnak, mely a mérnökség megerősítését hivatott szolgálni, miközben szervezetünk készül a Honda 2015-ös érkezésére.”

A McLaren sportigazgatója, Sam Michael szerint Morris érkezése komoly lendületet adhat a csapatnak. Véleménye szerint Morris jelenléte komoly segítség lehet a McLaren-Honda együttműködésben, jóllehet a jövő évi versenygép fejlesztése is feladata lesz.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Morris pontosan mikor állhat munkába a McLarennél.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS