Friss hírek

A McLaren nem számít áttörésre a Nürburgringen

A McLaren a stuttgarti motorszállító révén hazai versenyére készül a hétvégi Német Nagydíjon, azonban a csapat kilátásai az eddigi versenyképességüket figyelembe véve nem lehetnek túl derűsek, ám ennek ellenére mindenki bizakodó.

A McLaren a stuttgarti motorszállító révén hazai versenyére készül a hétvégi Német Nagydíjon, azonban a csapat kilátásai az eddigi versenyképességüket figyelembe véve nem lehetnek túl derűsek, ám ennek ellenére mindenki bizakodó.

Martin Whitmarsh-t éri a legtöbb kritika csapatfőnökként. A brit azonban bízik csapatában, mely továbbra is minden erejével azon dolgozik, hogy javítson az aktuális autón.

“Ez alkalommal nem számíthatunk arra, hogy megismételjük a korábbi két évben aratott németországi győzelmünket, de folyamatosan és intenzíven dolgozunk az MP4/24 továbbfejlesztésén” – mondta a szakember.

Hirdetés
 

“Büszkék vagyunk arra, hogy a Mercedes-Benz csillagait viselhetik autóink és semmi sem örvendeztetne meg jobban, ha ezt a csillagot a lehető leghamarabb az élre repíthetnénk.”

“A McLaren-Mercedeshez fűződő hosszú és szoros kapcsolatnak köszönhetően rengeteg barátunk van itt és előre örvendünk a támogatásnak – nemcsak a tribünökre kilátogató több ezer Mercedes-Benz munkatárstól, hanem a sok nézőtől is, akik egyedülálló hangulatot teremtenek.”

A világbajnoki címvédő, Lewis Hamilton sem vár sokat a hétvégi versenytől, különösen azok után, hogy kiderült, a csapat nem hozza magával a korábban beígért újításokat, mert változtatott fejlesztési programján, és a szezon hátralévő részében csak olyan elemeket vet be, amikről száz százalékosan tudja, hogy jól fognak működni.

“Miközben nem számíthatunk nagyobb újításokra a hétvégén, továbbra is várom a versenyt” – mondta Hamilton a csapat előzetesében.

“Megtiszteltetés a McLaren tagjának lenni, és bár az eredmények nem ezt mutatják, továbbra is hihetetlenül keményen dolgozunk, és mindannyian bízunk abban, hogy még a szezon vége előtt sikerül közelebb kerülnünk az élmezőnyhöz.”

A McLaren másik versenyzője, a finn Heikki Kovalainen így folytatta: “A Nürburgring egy remek és változatos versenypálya. Néhány kanyar meglehetősen trükkös és egy jó ritmusra van szükség, hogy gyors legyél, míg más gyorsabb részeken inkább a beállításon van a hangsúly.”

“A Dunlop visszafordító utáni S-kanyarban a felfele vezető rész egy fantasztikus érzést biztosít egy forma-1-es autóban. A Német Nagydíj különösen emlékeztet minket a Mercedes-Benz sikereire. A motorjaink a mezőnyben talán a legerősebbek és legmegbízhatóbbak és ugyanez érvényes a KERS-re is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!