A McLaren szerint egyértelmű, hogy Piastri jövőbeli világbajnok - F1VILÁG.HU

A McLaren szerint egyértelmű, hogy Piastri jövőbeli világbajnok

HIRDETÉS
Rendkívül elégedetten nyilatkozott az újonc Oscar Piastri teljesítményéről a McLaren vezérigazgatója, Zak Brown.
Oscar Piastri, McLaren MCL60 during the Miami GP at Miami International Autodrome

A fiatal ausztrál idén Lando Norris csapattársaként mutatkozhatott be a Forma-1-ben, Ausztráliában pedig megszerezte első pontjait is a száguldó cirkuszban. Piastrinak nincs egyszerű dolga, hiszen a McLaren idei autója jelenleg még egyáltalán nem számít versenyképesnek, Zak Brown, a wokingi gárda vezérigazgatója mégis azt mondja, rendkívül elégedettek a fiatal tehetség teljesítményével.

„Nagyon lenyűgözött bennünket. Nagyon koncentrált, nem követ el nagy hibákat. Csupán a tipikus határfeszegetést látjuk tőle, szóval néhány elfékezést itt-ott” – mondta a szakember. „Nem versenyzett minden eddigi pályán, szóval a korai jelek arra mutatnak, hogy egy jövőbeli világbajnok van a kezeink között. Most egyszerűen azon kell dolgoznunk, hogy egy gyorsabb autót adjunk neki.”

Brown hozzátette, szerinte nem is lehetne jobb versenyzőpárosuk a Forma-1-ben.

„Oscar azóta lenyűgöző teljesítményt nyújt, hogy beültettük az autóba. Nagyon érett, nagyon koncentrált és technikás. Lando és Ocar kombinációjánál szerintem nem is lehetne jobb versenyzőpárosunk… Oscar fantasztikus munkát végez, tartja Lando köridejeit most már, és ez minden, amire egy csapatnak szüksége van.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!