Friss hírek

A McLaren szerint nagy lesz idén a feszültség a Ferrarinál

Feszültségekkel teli idény vár a Ferrari Forma-1-es csapatára az ősi rivális McLaren vezérigazgatója, Zak Brown szerint.

A Ferrari 2020-ban is a Sebastian Vettel – Charles Leclerc párossal vág neki a bajnoki küzdelmeknek, előbbi versenyzőtől azonban az év végén megválik – ezt egy hónapja jelentette be a maranellói istálló.

Zak Brown szerint érezhető, hogy a Ferrari háza táján nagy a feszültség, ez pedig rányomhatja a bélyegét a 2020-as idényre is.

„Kétlem, hogy a Ferrari garázsában olyan nagyszerű lesz idén a környezet” – idézi a szakember szavait a Corriere della Sera című olasz lap. „Nem úgy tűnik, mintha ők egy boldog család lennének jelenleg.”

„Szerintem az, amit tavaly, Brazíliában láttunk [Vettel és Leclerc ütközése – a szerk.], egyfajta előzetese annak, amit idén látni fogunk.”

Brown szerint egyre nagyobb az esélye annak, hogy Vettel az év végén elköszön a Forma-1-től.

„Nem úgy tűnik, hogy lesz esélye a Mercedesnél vagy a Red Bullnál, szóval a legjobb választása a Renault lehet. Hogy szeretne-e Seb egy olyan csapathoz menni, ami vélhetően nem lesz képes győzni 2021-ben? Hacsak nem akar egy újabb hosszú utazásba kezdeni, szerintem végül – sajnos – inkább úgy dönt, befejezi.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!