A McLaren új ügyvezetője alig várja, hogy munkához lásson

Fotó: Porsche
Andreas Seidl, Porsche,
Nagyon jó benyomást tett a McLaren versenyzőjére, Carlos Sainzra a wokingi istálló új ügyvezetője, Andreas Seidl – a szakember hamarosan munkához lát a brit csapatnál.

Seidl korábban a Porsche LMP1-es programját irányította, hivatalosan pedig május 1-jén lát munkához a McLarennél.

A csapat spanyol versenyzője, Carlos Sainz Bahreinben először találkozott a szakemberrel, aki akkor még vendégként volt jelen a versenyhétvégén.

„Találkoztam vele a versenyen. Először volt lehetőségünk köszönni egymásnak, és megvolt az első beszélgetés is. Örülök, hogy találkoztam vele, és láttam, hogy türelmetlenül várja már, hogy csatlakozzon a csapathoz, ami tetszik!” – mondta Sainz.

„Szeretem látni, amikor ennyire feltüzeltek az emberek, szóval jó kis beszélgetés volt. Alapvetően nagyon jó benyomást tett rám. Nagyon pörgött, és látszott, hogy mihamarabb csatlakozni akar a csapathoz.”

A McLaren az elmúlt időszakban jelentős átszervezéseket hajtott végre, és nemrég csatlakozott az istállóhoz James Key is.

Sainz korábban a Toro Rossónál dolgozott együtt a neves szakemberrel, így „elég sok időt töltött együtt vele”.

„A bahreini verseny utáni hétfőn is együtt dolgoztunk a gyárban, és Kínában, a csütörtöki napon is sok időt töltöttünk együtt. Azt hiszem, egyre jobban megismeri a csapatot, nekünk pedig időt kell adnunk neki. Nagyon izgatott vagyok. Remek a kapcsolatom vele még a Toro Rossós időkből.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!