Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

A McLaren visszavágásra készül Spanyolországban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A McLaren visszavágásra készül Spanyolországban

A McLaren vezetése bízik benne, hogy sikerült előrelépést elérnie az európai futamok nyitóállomásának helyet adó Spanyol Nagydíj előtt, miután minden összejött nekik, és igen gyengén teljesítettek az elmúlt versenyen Bahreinben.

A McLaren vezetése bízik benne, hogy sikerült előrelépést elérnie az európai futamok nyitóállomásának helyet adó Spanyol Nagydíj előtt, miután minden összejött nekik, és igen gyengén teljesítettek az elmúlt versenyen Bahreinben.

Azt követően, hogy megnyerte a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat, a wokingi alakulat képtelen volt felvenni a versenyt a Ferrarival, sőt még a BMW Sauber istállótól is kikapott az elmúlt versenyen Bahreinben, így jelenleg csak a harmadik helyen áll a bajnoki összetettben.

Az e heti teszteknek helyet adó Barcelonában a brit alakulat számos újítást bevetett, melytől mindenképpen előrelépést vár a következő versenyeken.

“A Spanyol Nagydíjjal kezdetét veszi az európai szezon, és a McLaren a többi csapattal együtt számos újítással készül a barcelonai futamra” – mondta a wokingiak vezérigazgatója, Martin Whitmarsh a csapat előzetesében.

“Az autók relatíve egyenletesen teljesítettek a tengerentúli versenyeken, és ez a hétvége lesz az első alkalom, hogy megtudjuk, az újításokkal mennyit sikerült javulnunk legnagyobb ellenfeleinkhez képest.”

“Biztosak vagyunk abban, hogy sikerült javítanunk az autónk teljesítményén, azonban az e heti teszt nem egy jó viszonyítási pont, hiszen mindenki más programon volt, így meg kell várni a jövő hétvégén megrendezésre kerülő futamot, hogy letisztuljanak az erőviszonyok” – tette hozzá a szakember.

A csapat brit versenyzője, Lewis Hamilton szintén optimistán tekint a jövőbe, azonban bevallotta, nagyon nehéz lenne megmondani, mennyit fejlődtek a többiekhez képest.

“Mindig nagyon nehéz megjósolni ezeket a dolgokat, hiszen mindenki folyamatosan fejlődik” – mondta Hamilton. “Úgy érzem, hogy jók vagyunk ezen a pályán, és a csomagunk kiválóan muzsikál a katalán ringen.”

“Rengeteg újítás felkerül az autóra a versenyen, melyeket ezen a héten teszteltünk le, és mind pozitív eredményt hoztak, azonban a többiek sem tétlenkedtek, abban is biztos vagyok” – tette hozzá a brit versenyző.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!