A McLarennel folytatja a Mercedes évtizedes szponzora - F1VILÁG.HU

A McLarennel folytatja a Mercedes évtizedes szponzora

Jelentős megállapodást kötött a McLaren Forma-1-es csapata, valamint a Monster Energy — jelentette be a wokingi istálló kedden.

Az energiaital-gyártó vállalat 14 szezonon át dolgozott együtt a Forma-1-ben a Mercedesszel, a felek együttműködése pedig az idei év végén véget ér. A Monster viszont marad a száguldó cirkuszban, miután együttműködési megállapodást kötött a McLarennel.

Az együttműködés több évre szól, és 2024-ben lép életbe, ennek keretében a Monster Energy logója a következő idénytől kezdődően felkerül majd a versenyzők sisakjára, öltözékéra, sapkáira, valamint a kulacsokra is.

„Szeretnénk kifejezni őszinte elismerésünket a Mercedes Forma-1-es csapatának, különösen Toto Wolffnak azért a partnerségért, mely több mint egy évtizedre nyúlik vissza, és melynek keretében csodás sikereket ünnepelhettünk együtt” — fogalmazott Rodney Sacks, a Monster Energy Company vezérigazgató-helyettese.

„Büszkék vagyunk arra, hogy új fejezetet kezdünk az F1-ben a McLarennel. Nagyon izgalmas programokat tervezünk Landóval [Norris] és Oscarral [Piastri], izgatottan várjuk, hogy 2024-től együtt versenyezzünk.”

Érdekesség egyébként, hogy Lewis Hamiltonnak személyes szponzora a Monster, és bár a vállalat együttműködése a Mercedesszel véget ér, a hétszeres világbajnokkal feltehetően folytatják majd a közös munkát.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!