A McLarennél remélik, Silverstone jobban fekszik autójuknak - F1VILÁG.HU

A McLarennél remélik, Silverstone jobban fekszik autójuknak

Optimistán várja hazai versenyét, a hétvégi Brit Nagydíjat a McLaren Forma-1-es csapata. Zak Brown azt reméli, a silverstone-i pálya jobbak fekszik majd a csapat autóinak.
Lando Norris, McLaren MCL36 entering a corner

A brit istálló jelenleg a konstruktőri pontverseny negyedik helyét foglalja el, ám jelentős, 123 pontos hátrányban van a tabellán eggyel előkelőbb helyen tanyázó Mercedesszel szemben. Az üldözők viszont nincsenek túlzottan lemaradva: az Alpine mindössze 8 ponttal szerzett eddig kevesebbet, az Alfa Romeo pedig további 6 pontos lemaradásban van.

Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója azt reméli, a hétvégi Brit Nagydíjnak otthont adó Silverstone jobban fekszik majd nekik.

„Úgy gondoljuk, ez a pálya egy kicsit jobban fekszik az autónknak” – mondta a szakember a Sky Sports F1 televíziónak. „A legutóbbi három verseny kemény volt, de ha egy csapat a hazai versenyére készül, akkor hajlamos egy kicsit jobban teljesíteni. Nem tudom, miért, de így van. Szóval mindent bele fogunk adni, és remélhetőleg mindkét autóval pontokat szerezhetünk.”

Brown hozzátette, mindent megtesznek azért, hogy olyan autót adjanak versenyzőik, Lando Norris és Daniel Ricciardo alá, mellyel rendszeresen a legjobb helyekért harcolhatnak.

„Mindkét versenyzőnknek olyan autót kell biztosítanunk, mely képes sokkal rendszeresebben az élre kerülni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!