A McLarent nem zavarják össze a spekulációk

A McLaren duója, Jenson Button és Lewis Hamilton biztos abban, hogy utóbbi jövője körüli mizéria nem lesz kihatással a csapat teljesítményére.


A McLaren duója, Jenson Button és Lewis Hamilton biztos abban, hogy utóbbi jövője körüli mizéria nem lesz kihatással a csapat teljesítményére.

Az elmúlt napok fő témája Hamilton jövője volt, hiszen megbízható források tudni vélik, hogy a brit pilóta készen áll elhagyni jelenlegi csapatát, hogy a Mercedesnél folytassa versenyzői pályafutását.

„A csapaton belül minden a legnagyobb rendben van” – mondta Button, miután a McLaren párosa az első két helyen végzett a pénteki második szabadedzésen Monzában.

„Úgy gondolom, hogy bizonyítottuk: bármi is folyik a pályán kívül, mi csakis a munkánkra fókuszálunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban szerepeljünk.”

Hamilton hozzátette, hogy sokkal inkább az idei évre fókuszál, mintsem arra, hogy mi lesz vele a jövő évben.

„Más emberek foglalkoznak ezzel” – mondta. „Alkalmanként előjön a téma, de akkor mindent el kell követned azért, hogy ez ne zavarjon össze és tiszta fejjel, csakis az idei szezonra fókuszálj, hiszen harcban vagyunk a bajnoki címért.”

Ami pedig a hétvégi esélyeket illeti, Hamilton így folytatta: „Egy kiváló autónk van, a srácok remekül dolgoztak a gyárban és mindent helyre tettek. Természetesen most is nagyon szoros a küzdelem köztünk, a Ferrari, a Lotus és a Mercedes között. Jó helyzetben vagyunk, de még nem tudjuk, hol állunk.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Osztrák Nagydíj TV-közvetítései!