A Mercedes biztos benne, meg tudja tartani Hamiltont - F1VILÁG.HU

A Mercedes biztos benne, meg tudja tartani Hamiltont

HIRDETÉS
A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff biztos benne, sikerül megállapodniuk Lewis Hamiltonnal a folytatásról, habár egyelőre még nem ült le tárgyalni a brit pilótával.
2018 United States Grand Prix, Friday - Steve Etherington Lewis Hamilton Toto Wolff Mercedes

A hatszoros világbajnok szerződése a 2020-as év végén jár le, a Mercedes-főnök pedig hétfőn, egy szponzori eseményen mindenkit biztosított arról, a német istálló folytatni fogja szereplését a Forma-1-ben.

Toto Wolff az eseményen arról is beszélt, utoljára a csapat karácsonyi vacsoráján beszélt Hamiltonnal, és megállapodtak abban, hogy egy darabig nem tárgyalnak a folytatásról.

„Egy nyilvánvaló párost alkotunk a jövőre nézve. Szeretnénk a leggyorsabb versenyzőt az autónkban tudni, és tudom, hogy Lewis pedig a leggyorsabb autóban akar ülni” – mondta Wolff hétfőn, Londonban.

„Minden évben mintegy 10 hónapon át együtt utazzuk be a világot, és a versenyhétvége majdnem minden másodpercében egymás idegeire megyünk – szóval télen hagyunk egy kis teret egymásnak. Utoljára a karácsonyi bulink estéjén beszéltem vele, egy kellemes diskurzus volt arról, hogy akkor szeretnénk elkezdeni az egyeztetést, ha visszatért Amerikából, és elkezdődött a szezon.”

„Nagyon hiszek a csapatunk azon képességében, hogy képes magához csábítani a legjobb versenyzőket, és Lewis bizonyította, hogy hat világbajnoki címével jelenleg ő a legjobb. Nagyon remélem, hogy közép- és hosszú távon biztosítani tudjuk a technológiát a legjobb versenyzőnek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!