Friss hírek

A Mercedes büszke jelenlegi formájára, de nem számít győzelemre Brazíliában

Nem számít olyan erős teljesítményre a hétvégi Brazil Nagydíjon a Mercedes csapatfőnöke, mint amilyet Mexikóban láttunk a csapattól, Toto Wolff mégis azt mondja, bizakodva érkeznek meg Interlagosba.

Ezen a hétvégén tartják a 2022-es szezon utolsó előtti versenyét, ráadásul egy sprintfutamos hétvége vár a mezőnyre, akárcsak tavaly, amikor is a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton elképesztő teljesítménnyel rukkolt elő. A brit pilóta idén nem tudott még versenyt nyerni, a Mercedes azonban óriási fejlődésen ment keresztül a szezon során, és legutóbb, Mexikóban reális esélye volt a győzelemre.

„Mexikóban nem sikerült minden lehetőséget optimalizálnunk, de mégis sikerült sok pontot szereznünk Lewis nagyszerű vezetésével a dobogóig, és George 4. helyével” – mondta Toto Wolff. „Biztató volt, hogy harcban lehettünk a győzelemért, megmutatva, hogy milyen messzire jutottunk az év eleje óta. Noha mindig a dobogó legfelső fokát tűzzük ki célul, büszkék lehetünk erre a fejlődésre, a célunk pedig az, hogy megtartsuk ezt az év végéig, illetve 2023 előtt is.”

Hirdetés
 

„Braziliában kezdődik a szezon utolsó dupla fordulója. Az interlagosi egy ikonikus pálya, számos különleges F1-es pillanat színtere, beleértve Lewis látványos tavalyi teljesítményét a sprintfutamon és a versenyen. Büszkén térünk vissza Brazíliába, miután Lewis díszpolgár lett a héten, és mivel olyan remek emlékeket szereztünk itt a múltban.”

Wolff hozzátette, mindent megtesznek a jó eredmény érdekében Brazíliában, noha nem számít olyan remeklésre, mint a legutóbbi versenyhelyszínen.

„Papíron nem lesz ez egy olyan erős pálya számunkra, mint a mexikói, de ettől függetlenül szeretnénk megtartani az elmúlt versenyek lendületét. Szóval keményen fogunk dolgozni, és remélhetőleg újra harcban lehetünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Mercedes büszke jelenlegi formájára, de nem számít győzelemre Brazíliában
Hornert nem lepte meg Binotto Ferraritól való távozása
Ricciardo a McLarenről: Volt egy olyan sejtésem, hogy valami készül
Verstappent választották az év autóversenyzőjének
FIA-elnök: A Red Bull fair büntetést kapott, noha a riválisok vért akartak!
Verstappen elárulta, melyik volt a leggyengébb hétvégéje idén

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!